Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ama aslında en üst katta oturuyorsan bi odanın tavanında 2-3m çapında bi delikle hallolabilir iş. yine de apartmadakileri razı etmek gerekecek. hayatta kabul etmezler.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ya abiler çözüm bulamadım acaba balıkçıyadamı sorsak ?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 hala nereye götüreceğini söylemedin ama?? bu arada bende de bu aralar sincap merakım başladı. :) ama alışamam basarım üstüne, sora sincap katili olurus. boşver ben en iyisi köpekten şaşmim.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 boşver gitsin :) bunlar en iyi anlarıydı bazılarının :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 köpekte güzel evet balıklar pof :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ya senin balıklar lepistes değil miydi? sat balıklarını akaryumunu boş götür orada yenilerini al. zaten lepistesi kiloyla satıyorlar.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 evette ben satmam kardeşim daha küçük adaya gidicek oradanda alamamki :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 niye? küçükada'da yok mudur lepistesçi?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 kuşadası :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ben hala ıran cınsı kedı aramaktayım[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ha kuşadasıysa olmaz tabi lepistesadası olsaydı kesi olurdu da... lepistesleri sat kanarya al?
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 aahh ah benim iran/ankara/van kırması güzeller güzeli kedim vardı. apartmanımdaki hayvan düşmanları yok ettiler :(
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 yok olmaz ya oyle :( kuşum var zaten..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 estel paticik adaya gidine kirpi bulsunda :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 iguana işte beslenmez pis hayvanlar :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 hmm.. birsürü site var bizimde belki açılacak yakında :) valla yılan besleyemem sürüngende ısırırı falan en zararsız türlerden balıktır hala hala birsürü olacak inşallah yakında :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ya bugün gittim hamster, kaplumbağa, timsah, muhabbet kuşu, köpek, kedi ne varsa hallerini hatırlarını sordum :-P hamsterlar içi kağıt parçalarıyla dolu akvaryumlarında sahiplerini bekliyorlardı, kaplumbağalar akvaryumdan kaçmaya çalışıyorlardı, timsah? uyuyordu :-P, kuşlar(ı ıh müstehcen :-P), köpek ve kedilerde minnacık kafesleri içinde sıkılıyorlardı. hamsterlar ilk izlenimde sürekli kazı çalışması yapmaya çalışan ama başarısız olan belediye işçilerini andırdı, sonra diğerleri bişi andıramadı tabi mekandan ayrıldım :-P[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn©
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 o kağıtları karıştırınca dibde birsürü çıkar balık yokmuydu :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Öne çıkan mesajlar