Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iguana hakkında bılgısı olan ya da beslemıs olan?

Simofle

Öne çıkan mesajlar

said:
Silthanas, 16 Mart 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
Ne demek senin repligin =)

senden baskasi balik sofrasi kuramaz mi?..keyif yapamaz mi? ooh coban salata da yanina..cillop hamsi+bol salata belki biraz da karides icine...

(-8<

ben akvaryum balığından bahsediyorum ama:)[hline]
I know that I was born and I know that I’ll die.
The in between is mine. I am mine.

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

Pepelek mangal toplantisi güzel fikir. Camiada bahçeli mahçeli evi olan biri var mi? Boyle kurariz 3-4 tane mangal baligiydi etiydi oh oh oh. Mis gibi. Yanina açariz rakimizi şarabimizi. Yarariz kavunumuzu karpuzumuzu (ilk baharda yapalim.). Biraz peynir. Yanınada Şööle güzel bi salata.. Bi leğen salata yapariz.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer!
Querquobad Quane[SnowLords]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
!*Elesso'ya katılır*
Bizim kuşadasındaki ev iyi çıkarız bahçeye ohh mis gibi mangal...
olmadı çıkarız terasa deniz manzaralı ohh...
olmadı deniz kıyısındada yapanlar oluyor...
mangaldan sonra denize yıldızları izlemeye...
tabi öncede denize gideriz temiz temiz...
milli parkıda unutmuyalım(mutlaka gidin.çok temiz denizde balıkların göründüğü yerler bile var,ayrıca birsürü hayvan...)
Oooo daha neler var..
*!Adayı özler*
:([hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

ne tür bişi olduğunu anlayabilsem yardım etmekten zevk alıcam ama ne yazıkki motorun hakkında en ufak bi tahmin bile yürütmüyorum şu anda. (İçine çekio falan diyince süpürge makinesi geldi ilk aklıma :-P ) Yani öyle fazla(!) çeken bi motor görmedim ben daha önce bi abukluk vardır aldığın yere götür deki ''bu makine istediğimden çok çekiyo'' :-P
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
hayır hani şimdi motor yukarıdan bir boru ile hava alıyor sanırım aldıgı havayı suya üflüyor sonra pislikler falan oluyor onuda süngeri var altında oraya çekiyor yani balıklar ileriye gitmeye çalışıyor ama geri gidiyorlar yani ne yapıcam yaws :([hline]===> orc_lord <===
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ya sanırım çözdüm şimdi balıklar dipte yüzüyorlar ve uyuyorlar şimdi akvaryumum küçük, motor çok güçlü dibine çarpıyor ve yeniden kendine dogru geliyor suyu işte motorumun gücünü nasıl kısıcam falan yardım ya :([hline]===> orc_lord <===
Sosyal ağlarda paylaş

daha güçsüz bir motor at..
:)
motorun filterisi içindeki süngeri daha sız ve sert bir sünger ile deiştirmende benzer etkiyi yaratır (motorun bozulursa bana sorma :P][hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
bu arada sen iyiisin bneim balıklar motorun içine girmişti (melek vardı)

[Bu mesaj LethE tarafından 16 Mart 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ehehe benimkiler ii çiftleşiiyo.yaratken oralarını buralarını kokluyorlar öpüşüyorlar süper :)
ha bu arada şimdi benim ısıtıcım var şimdi gördüm akvaryumumda kırılmış altı içine su falan girmiş sanırım bişi olurmu yani hani yukarıda ışık yanıp sönüyo o kadar diilde yardım yawn :([hline]===> orc_lord <===
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...