Craven Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: Silthanas, 16 Mart 2003 18:05 tarihinde demiş ki: Ne demek senin repligin =) senden baskasi balik sofrasi kuramaz mi?..keyif yapamaz mi? ooh coban salata da yanina..cillop hamsi+bol salata belki biraz da karides icine... (-8< ben akvaryum balığından bahsediyorum ama:)[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 o da uzun iş ne yapacaksın balık yakalayıp ne zevk alıyorlar bilmem...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 bi gün topluca balığa gidelim nuhahaha sora paticik mangal partisi verilir[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ehehe :) Ya 1. Kirpi Dünya Savaşı bitecekmi ne :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Kirpilerin hakLI davasI sona ermez.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Pepelek mangal toplantisi güzel fikir. Camiada bahçeli mahçeli evi olan biri var mi? Boyle kurariz 3-4 tane mangal baligiydi etiydi oh oh oh. Mis gibi. Yanina açariz rakimizi şarabimizi. Yarariz kavunumuzu karpuzumuzu (ilk baharda yapalim.). Biraz peynir. Yanınada Şööle güzel bi salata.. Bi leğen salata yapariz.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 balık malık sux,kirpi kızartması süper.ve bol vitaminli [Bu mesaj elesso tarafından 16 Mart 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 :D :yapma:[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 !*Elesso'ya katılır* Bizim kuşadasındaki ev iyi çıkarız bahçeye ohh mis gibi mangal... olmadı çıkarız terasa deniz manzaralı ohh... olmadı deniz kıyısındada yapanlar oluyor... mangaldan sonra denize yıldızları izlemeye... tabi öncede denize gideriz temiz temiz... milli parkıda unutmuyalım(mutlaka gidin.çok temiz denizde balıkların göründüğü yerler bile var,ayrıca birsürü hayvan...) Oooo daha neler var.. *!Adayı özler* :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Kirpi yiyenlerin kötünde pahsur oluşaa! Kirpi yiyenlerin gıçında çıban çıghaaa[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 artık Estel'e ''kirpi yandaşı'' title'ının verilmesi lazım, di mi? :D ( :-P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 doğru diyorsun... reaper akvaryumdaki motor çok ufluyor yani balıkları çekiyor güçlüce ne yapmam lazım ya ayalıyorum yine çekiyor help :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ne tür bişi olduğunu anlayabilsem yardım etmekten zevk alıcam ama ne yazıkki motorun hakkında en ufak bi tahmin bile yürütmüyorum şu anda. (İçine çekio falan diyince süpürge makinesi geldi ilk aklıma :-P ) Yani öyle fazla(!) çeken bi motor görmedim ben daha önce bi abukluk vardır aldığın yere götür deki ''bu makine istediğimden çok çekiyo'' :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 hayır hani şimdi motor yukarıdan bir boru ile hava alıyor sanırım aldıgı havayı suya üflüyor sonra pislikler falan oluyor onuda süngeri var altında oraya çekiyor yani balıklar ileriye gitmeye çalışıyor ama geri gidiyorlar yani ne yapıcam yaws :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ya sanırım çözdüm şimdi balıklar dipte yüzüyorlar ve uyuyorlar şimdi akvaryumum küçük, motor çok güçlü dibine çarpıyor ve yeniden kendine dogru geliyor suyu işte motorumun gücünü nasıl kısıcam falan yardım ya :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ee çok radikal bir çözüm getirip daha büyük bir akvaryum almani tavsiye etsem?[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 daha güçsüz bir motor at.. :) motorun filterisi içindeki süngeri daha sız ve sert bir sünger ile deiştirmende benzer etkiyi yaratır (motorun bozulursa bana sorma :P][hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC bu arada sen iyiisin bneim balıklar motorun içine girmişti (melek vardı) [Bu mesaj LethE tarafından 16 Mart 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 akvaryum işte set satılıyordu oyle aldım ama şöyle yukarıdaki boruyu kapatında motor duruyo falan acaba o boruyu ne ile kapasam çözüm bulamadık help...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 al o baliklardan birini sok o boruya[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ehehe benimkiler ii çiftleşiiyo.yaratken oralarını buralarını kokluyorlar öpüşüyorlar süper :) ha bu arada şimdi benim ısıtıcım var şimdi gördüm akvaryumumda kırılmış altı içine su falan girmiş sanırım bişi olurmu yani hani yukarıda ışık yanıp sönüyo o kadar diilde yardım yawn :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Lan ne problemli bi adamsin sen orc lord ya.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 sen git son ana bıraktıgın ödevlerini yap hadii hadii ;) off abi sende uyuz edersin adamı bea :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Son ana biraktigin odev dedigin paticik hayrina yapilan birşey bikerem.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 boruyu kirpinin ağzına tak,sonrada kirpinin patlayıp dikenlerinin her tarafa saplanışını seyret,eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Elesso kirpilere olan düşmanliginin sebebini bilmiyorum fakat camiamiz bu cani fikirlerini yanina birakmayip sana gereken cezayi verecektir.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar