Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 .[hline]®© [Bu mesaj ReaperXS tarafından 09 Mart 2003 03:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Yeni topic açtım oradan devam edersek iyi olur ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 . [Bu mesaj ReaperXS tarafından 09 Mart 2003 03:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Balıklar adlı topicten devam edersek konu dışı kısmında ii olabilir... Bayagı uzadıda bu topic ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Sen ıste yeterkı :) http://www.themarinecenter.com/majesticsm1.jpg[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Şimdi çift taraflı başladı neyse umarım son msg olur :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: Craven, 07 Mart 2003 23:12 tarihinde demiş ki: bende almayı düşünüyodum bi ara ama bide onun için sinek böcek falanmı yakalicam dert ya al 2 tane balık tak isimlerini balık1 balık2 die nası olsa bikaç haftada ölüyolar yenilerini alırsın balık3 balık4 koyarsın.... valla ben 5 yıldır yaşıyan balık biliyorum..sen çok hoyrat bkaıyo olmayasın yaw?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Valla balık almaya karar verdim zaten oyle bir topic açtım yardımcı olabilecek varsa :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Hmm balik sana bi balik kargoyla yollicam seçip .hediem olsun.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Yolla yolla :) Diğer topice plz ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Tabii hayvanlar konusunda bir laf vardir. Aslan inine sigmazmiş birde kıçına kabak bağlarmış.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 İğrençsin :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 La diyeilm tatile gidecen napçan baligi ya da iguanayi?[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Balık hemen olmezde ıguanayı alırım yanıma tasıma kabınla beraber valla.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Tabi dogru oda kapıcıya veririm bakar biraz ;) Akvaryum topicine cok uzadı bu ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Ulen sen açtin o topic i diye sekil yapip cagirma bizi oraya. burasini patlamaya götürecez.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 ulen inadım inat git oraya :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 u nubi?[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bak şimdi kalbini indirecek icqdan msg gelir ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 aslında bu iguana çiftliği kurma işi güzele benziyo anlaşabiliriz :D ? :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Yok ya kasar :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 orc ne diyorsun kardesim?[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 LOL Ne bu geyiq ya? Yere yattım...Öldüm...bittim...İGuş beslemek çok tatlı bişi ama geyiqe dönünce benimde bayağı bir besleyesim geldi :))[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Besleyın arkadaslar,cıftlestırıp zengın olalım, baksanıza gevurlar tasmayla sokaklarda gezdırıyormus hayvanı.Ben kesın buyutunce dolastırırım valla.Sızınkısıyle parka fılan gotururuz[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 babama söyledim kirpi işini çok garip bişi anlattı,onlar küçükken köyde kirpileri yakalayıp,popoloruna kor halindeki sopayı değdirdiklerinde başlarını dışarı çıkarıyolarmış,başlarını çıkardıklarındada direk kesiyolarmış,sonrada yiyolarmış hayvanı, öle sevimli hayvan yenirmi yaw, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar