Leadman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Modem kontrolü için bir IP vardı, giriyorduk. O IP neydi? kull adı admin ve şifresi de ttnet oluyordu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 192.168.1.1 Buldum ama ne hikmetse giremiyorum. ;D Admin ttnet değil giriş bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Neyse gerek kalmadı. Ne hikmetse yanıp servise gidip gelmesine ve bilgisayara format atmama rağmen 3,5 ay önceki ayarlarıyla çalışmaya devam ediyor ve wireless da çalıştı bu sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 modem ayarlarının pcye format atmanla hiçbir alakası yok, modem üzerinde tutuluyor çünkü. yandı dediğin olayda da, modemin konfigürasyonu silinmemiş (o kısmı yanmamış asdfkljh), serviste de ellememişler. ya da servis süper hassas, önce kofigürasyonu kaydetmişler tamirden sonra geri yüklemişler (hadi len) yani, hikmet'i budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 admin admin yada admin password bunlardan biri de olabilir şifre ve kullanıcı adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 root abc+123 oluyor genelde root passleri modemlerin onu da dene. olmadı zaten modem modelini google'la root passwordunu saniyede bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bir şekilde çalışmış ya, adam bırakmış gitmiş topiği lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 nankör sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?6,5430490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Leadman said: 192.168.1.1 Buldum ama ne hikmetse giremiyorum. ;D Admin ttnet değil giriş bilgileri. abi arayüz şifresi ttnet olan modem mi var. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 evet var. ttnet kampanyalı aldığın modemlerde öyle oluyo. fail sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar