Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Türkiyede nerden bulurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Eğer North America diyosan , Türkiye'de hiçbi SC2 zaten EU/NA/SEA şeklinde satılmıyo. Önemli olan senin accountunun hangi regiona atandığı. İş accountta bitiyo ya da account ayarlarında. Herhangi bi yerden sc2 alıp ki bence dijital daha makul bu durumda. Accountunu North America olarak gösterip CD-Keyi associate ettin mi iş bitiyor. Eğer sorunu doğru anladıysam yapman gerken şey 1-yeni bir bnet accountu açıp regionuna north america diyip ona bir dijital sc2 almak. 1-ya da kutu şeklinde sc2 alıp, account yaratıp onu north america gösterip cd-keyi o accounta yazmak. umarım yanlış anlamamışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 olay cd-keyde bitiyor. Collectorsumu acıp baktımda cdkeyin yanına GB diye yazmışlarç Kısacası aldıgın sc2nin keyinin NA olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 eu/na arasında hesap transferi 1 mail'e bakıyor hem de beleş... eğer eu accini geçirmek istiyorsan mail atıver veya ben eu'dayım , aynı accime bir de na alcam pro oyuncuyum turnuvalar için falan yaz yol yordam gösterir blizzard 1 gün içinde dönüş yapıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hem euda hem na da oynamak istiyorum o sleep olay. na da cünkü bayagı bi kanadalı/Amerikalı arkadaşım var. acaba lag olur mu korkusu olmasa direk geciririm derdimde bu seferde senin organizasyonlara falan katılamam :/ ziraat bankası saolsun sen öğrencisin düzenli gelirin yok diyerek kredi kartı vermediginden gidip alamıyorum. yoksa change region north america --> buy digital cekicem direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Soimyr said: olay cd-keyde bitiyor. Collectorsumu acıp baktımda cdkeyin yanına GB diye yazmışlarç Kısacası aldıgın sc2nin keyinin NA olması gerekiyor. doğrudur o zaman. Ben hep dijital takıldığım için... orda hareket alanı serbestti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ya digitalde direk önce tepeden tegion seçiyorsan ondan sonra alıyorsun ondan sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Soimyr said: acaba lag olur mu korkusu olmasa direk geciririm derdimde bu seferde senin organizasyonlara falan katılamam :/ bi arkadaşım NA'ya geçti , sonra eu'ya geri döndü mesela o vakit oynadım onun hesapta yaklaşık 20küsür maç attım 0 lag ... şaka gibi ;) (1mbit internet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bende 1 tane CE var NA. Amerikadan almıştım. Direk amerikadan game stopttan falan ısmarla gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Soimyr said: ziraat bankası saolsun sen öğrencisin düzenli gelirin yok diyerek kredi kartı vermediginden gidip alamıyorum. yoksa change region north america --> buy digital cekicem direk. hsbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 çözüm ; 1)bu hesabını NA ya kaydır 2)tr den eu hesabı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 mail attım zaten, cvp falanda geldi, bi 5-6 saate na olcak sc2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar