LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 haritalar açılırken, loading ekranında birtakım müzikler çalıyor. her haritada farklı sanırım. bunların mp3 versiyonlarına nereden erişebilirim? isimlerini yazabilecek var mıdır? oyun bende yok, almayı da düşünmüyorum. cafede arada oynamak yetiyor ama o şarkıların hastası oldum, hepsi ayrı bir güzel.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 e mule da koalyca battlefield vietnamdan aratıp buldum sende dene.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var bide üzerine aşık oldum, buyur burdan yak
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 şuraya bi bak http://forum.paticik.com/view.php?id=83168 download linki çalışmayabilir googleda "download game audio player" diye arat[signature][hline]Üzüldüm...
nameless Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 oyunun ilk çıkan trailerıda da aynı parça varsa CCR - Fortunate Son ismi[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
nameless Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bak yukarda yazdığımı indir süper parça bu arada çalan tüm şarkılar vietnam savaşı ile ilgili eskiden yapılmış şarkılar[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hakkaten vietnam müzikleri çok hoş ya ben de indirmek isterim mp3leri[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Öne çıkan mesajlar