Chemical Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 baktım ufak, lightweight, tutup yukarı kaldırdım, sonra karşıda bikaç tane daha geldiğini gördüm, kediden alışkanlık ya yere koymazsın kediyi, diz seviyesinden bırakırsın, bunu da öle bıraktım ben, düştü lan devrildi böle yan yattı çimlere, geri düzeldi falan üzüldüm sonra, resmen bıraktım ufacık hayvanı yere diye hacmine kilona kandım kedimden büyük, ufacık hayvan halbuki
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 SeaGle said: Kedi niye yere konmuyor? yere inmek istediği zaman yere çok yaklaştırınca "a-ha yer geldi" diyip elinden kaçmaya çalışıp tekmelediği için bırakıcan diz seviyesinde
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 kedi yere konmaz olm cahil misiniz. ben direk gogus hizasından 1 metreye atıyorum, ivmeyi aldıgı gibi depar
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 havaya atıyorum ben kediyi, 4 ayak issue sonuçta.
napae Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Hii yazık lan köpeğe, oyş kıyamam ya. :/
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ben kediyi mancıklıkla fırlatıyorum.
capul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bunun izini hayat boyu taşıcak... O değil de yavru kediyi çok havaya kaldırırsan büyüyünce altına kaçırır başlar diye bi efsane vardı şimdi hatırladım :D Var mıdır bi doğruluğu :)
Öne çıkan mesajlar