Larethian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Acextar, 04 Eylül 2004 18:33 tarihinde demiş ki: Bencede edit olmayan bi server yok. $öyle bi dü$ünün.. Siz server açıyorsunuz diyelim ve serverin sahibisiniz.. Serveriniz uzun süre açık ve çok kalabalık. Sizde kendi serverinizde player olarak oynamak istemezmisiniz? Tabiki birçoğunuz bu tadı almak ister. Peki skill'mi kasıcaksınız? Hyr! Adam serverin sahibi olucak üstüne birde skill'mi kasıcak! Bence çok saçma olur.. Tabiki editlicek.. Bu adamın arkada$ları olmucakmı hiç? Tabi Arkada$ımdır editlerim... Belki babanızın olğunu editlemezsiniz ama çocukluktan beri arkada$ınız olan birini editlememeniz mümkün deil.. Birçok serverda edit olduğuna inanıyorum.. Ben hala ısrarla söyüyorum bizde edit yok kendi karakterimi dahi kastım tabi zaman buldukça .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Laistragon, 04 Eylül 2004 17:58 tarihinde demiş ki: Başarılar Gökhan'cım. Şimdi öncelikle UOTurk + SilverSerpents'a değinmek istiyorum. Bu 2 shard'a laf atanın alnını karışlarım.Neden diyeceksiniz? Çünkü Nebula+Quaxis+Exile+HG warken wardı SS.Daha sonra SS kapandı we UOTurk açıldı.Hmm ilginç yani. .kedimikimyedi meselesini biliyorum.UOTurk'de edit wardı.Azazel msl kendinin GM charı wardı adamın edit yapmak için.Ama hiç değilse çaktırılmıyordu. SS konusu tam bir fiyasko.Emporer yani Ali Abi açtı ama sponsor yok die tekrardan kapattı. Size sorarım.Edit olmayan bir tane Türk shard'ı göstersenize bana. Gözünemi sokayım Medcezir![signature][hline]Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya hocam sen demedinmi 2 defa acildi diye ss den önce diye biliyorum ben yanlışta biliyo olabilirim takıl kafana göre işte[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Acextar, 04 Eylül 2004 18:33 tarihinde demiş ki: Bu adamın arkada$ları olmucakmı hiç? Tabi Arkada$ımdır editlerim... Belki babanızın olğunu editlemezsiniz ama çocukluktan beri arkada$ınız olan birini editlememeniz mümkün deil.. Eger sizin arkadaslariniz adam gibi adamsa sizden edit istemeyecek kadar gururlu insanlardir, edit isteyen (hatta onu reddetmeniz halinde) sizle konusmayacak, size trip falan yapacaksa birakin o sizin arkadasiniz olmasin. Yoneticilik kavraminda dost, akraba ayrimi olmaz. Herkez esittir, bunu bilmiyorsaniz gidipte Owner olmayin, bole bir zihniyette Owner olmaz zaten. Peace.[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Acextar, 04 Eylül 2004 18:33 tarihinde demiş ki: Sizde kendi serverinizde player olarak oynamak istemezmisiniz? Tabiki birçoğunuz bu tadı almak ister. Peki skill'mi kasıcaksınız? Hyr! Adam serverin sahibi olucak üstüne birde skill'mi kasıcak! Bence çok saçma olur.. Tabiki editlicek.. bence yanlış bir saptama, uo'nun en eğlenceli kısmıdır skill kasmak..[signature][hline]*2Corbeau guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bronx'a +999999999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Larethian, 04 Eylül 2004 18:57 tarihinde demiş ki: Ben hala ısrarla söyüyorum bizde edit yok kendi karakterimi dahi kastım tabi zaman buldukça . aslında playerların player char kasması bile saçma... oyunda karşılaşacağı durumlar onu etkileyebilir. yandaşları ve düşmanları olur, sonra gm charıyla da tutum alabilir bir tarafa.[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 playerların player char kasması mı saçma ?[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Hakikaten oha dedirticek bi mantık.Arkadaşlar tamam ozaman her önüne gelen edit yaparsa ne anlamı kaldı.Gerçi her serverda var be kardeşim nedemek gerekir bilmiyorum ama var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Evet hemen hemen her serverda edit var Nebula dahil![signature][hline]HaD£S® Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: HerenIstiaron, 05 Eylül 2004 12:42 tarihinde demiş ki: playerların player char kasması mı saçma ? gmlerin dicektim öyle yanlış söylemişim :P[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ah ah hepimiz macroya bırakırdık gz dışında box partysindeki birinin evinde güzel güzel skill gainler alırdık taaki bir pk gelip bizleri kesene kadar :)[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar