Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sphere_55i Server'i açmak isteyenlere..

Acextar

Öne çıkan mesajlar

said:
wildpervert, 03 Eylül 2004 21:51 tarihinde demiş ki:
said:
Rotweiler, 03 Eylül 2004 15:51 tarihinde demiş ki:
İnşallah amacına ulaşabilirsin, ancak uğraşman gerekecek. ALLAH(c.c.) yardımcın olsun...

wtf?

Acıklaki anlayalım neyin kısaltmasıdır bu? wtf[signature][hline]Acextar Lousiano
Emekli Ultimacı
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu araya sıkıştırmadan gecemiyecem.
benim ve bir kaç arkadaşın ilk başladıgı server uo turk tu.
ilk oldugundan olsa gerek cok hoşumuza gitmişti.Server haftada bi gün açılır 5-6 gün kapanırdı sabah saat 5-6 larda abartısız arkadaşımıza kafeyi açtırır ultima oynamaya gelirdik.
ondan sonra uoturk kapandı diger server lar falan derken gecti gunler server gercekten guzeldi ama ondan once bir server daha acip yurutemediginizi sonra uo turk ten sonra silver serpenti de siz actiniz sanırım o da olmadi bence bir daha denemeyin
Bu benim fikrim şu anda eski uo turk oyuncularından bir kaç kişinin hazırlıgı var tekrardan uo turk adında bir server açmakla ilgili.bir tanesi benim yakın arkadaşım yeni şeyler hazırlıyo hatta bir tane ss göndereyim menu dizaynı ile ilgili benim çok hoşuma gitti yakında burda reklamını yaparlar sanırım.

size kolay gelsin..[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr:

Sosyal ağlarda paylaş

acex sen en doğru yoldasın, taş atanlara kafanı takmamanı öneririm, oturup nebula için vaktinde yazılıp insanlar kullansın diye webe koyulan scriptleri kullanmayıp, yenilerini yazmanın bi manası yok, tabi ki kullanacaksın da geliştireceksin de..[signature][hline]*2Corbeau
guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Medcezir-, 03 Eylül 2004 23:21 tarihinde demiş ki:
Şunu araya sıkıştırmadan gecemiyecem.
benim ve bir kaç arkadaşın ilk başladıgı server uo turk tu.
ilk oldugundan olsa gerek cok hoşumuza gitmişti.Server haftada bi gün açılır 5-6 gün kapanırdı sabah saat 5-6 larda abartısız arkadaşımıza kafeyi açtırır ultima oynamaya gelirdik.
ondan sonra uoturk kapandı diger server lar falan derken gecti gunler server gercekten guzeldi ama ondan once bir server daha acip yurutemediginizi sonra uo turk ten sonra silver serpenti de siz actiniz sanırım o da olmadi bence bir daha denemeyin
Bu benim fikrim şu anda eski uo turk oyuncularından bir kaç kişinin hazırlıgı var tekrardan uo turk adında bir server açmakla ilgili.bir tanesi benim yakın arkadaşım yeni şeyler hazırlıyo hatta bir tane ss göndereyim menu dizaynı ile ilgili benim çok hoşuma gitti yakında burda reklamını yaparlar sanırım.

size kolay gelsin..

UOTURK
UO SHARD

biraz devrik gibi geldi ;)[signature][hline]NoFear
NoRegret
W,02 eylül 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
kardeş ben bu account u sövmek için aldım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bronx, 04 Eylül 2004 01:48 tarihinde demiş ki:
acex sen en doğru yoldasın, taş atanlara kafanı takmamanı öneririm, oturup nebula için vaktinde yazılıp insanlar kullansın diye webe koyulan scriptleri kullanmayıp, yenilerini yazmanın bi manası yok, tabi ki kullanacaksın da geliştireceksin de..

ağzını öpem.
insanlar bunu anlasaydı, birbirlerine "aha çaldıı gördüm" cinsinden laflar etmeselerdi şimdi böyle mi olurduk...[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
acex sen en doğru yoldasın, taş atanlara kafanı takmamanı öneririm, oturup nebula için vaktinde yazılıp insanlar kullansın diye webe koyulan scriptleri kullanmayıp, yenilerini yazmanın bi manası yok, tabi ki kullanacaksın da geliştireceksin de..

$uana kadar ''tanınmı$'' en iyi scriptler'lardan biri olan arkada$ımızda ban hak veriyor. Calıntı diyen arkada$ların inat etmesine gerek yok artık.

Suanda scriptlerin son ayarlarını yapıyorum. Internet cafeden baglanıyorum, bilgigim kadar cafeden server acılamazmı$. Acmasını bilen varsa anlatsın bana acayım gostereyim.. Birde kendi gozlerinizle gorun isterim..[signature][hline]Acextar Lousiano
Emekli Ultimacı
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Bronx : bildiğim kadarıyla bu scriptleri bir kaynak olarak yayınladın ve gerçekten bir çok kişiye yardımı olduğuna inandığım için sana teşekkür etmek istiyorum .
Fakat herkes aynı şeyleri kullanırsa sonuç ne olur ? Hiç bir seçenek kalmaz ortada. Yenilerini yazın bunları hiç kullanmayın da demiyorum . Ama tamamen bu scriptler ile bir sunucu yönetilmemeli . Aradan temel scriptler alınmalı ondan sonra bu scriptler geliştirilmeli , yeni sistemler konulmalı. Yani senin yazdığın sistemleri ( mesela magery yi ) her sunucu kullandığı zaman mage karakter oynatan bir oyuncu için fazla bir seçenek olmuyor.

Başka bir topic de belirttiğim gibi yeni bir server açmanın amacı yeni seçenekler ortaya koymak olmalı.

Ben de senin scriptlerini kullandım - ama öğrenmek için anlamak için , örnekleri incelemek için kullandım. Ve öğrenmek için çok güzel bir envanter olduğunu düşünüyorum ve benim düşüncem bu scriptlerin kullanılması ancak bu yönde olmalıdır : bir kaç temel scriptin alınması veya öğrenmek için.[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski)
ZeBeLLaH(yeni)
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bronx scriptleri yayınlarken tamamen kişilerin kendisini geliştirmesi içindi ama işte bu kadar hazırcının bu denli kullanması ise işin bokunu çıkardı diyebiliriz artık kimse öğrenmek niyetli almıyor o scriptleri sadece bir yöneticiye kızıp ulan bende server açarım diyip alıp bunlarla server açıyor geliştirenler var tabi ama azınlıkta.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Nomuka sonduta lay dimon ...
Ada.net
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bronx o klasörü yayınlarken insanlarin alıp kullanması için yayınlamadı. Ve işlerin buraya geliceğinide(herkezin o klasörle server açicağını) bilmiyordu.
Bence tabi.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HerenIstiaron, 04 Eylül 2004 16:18 tarihinde demiş ki:
said:

Bronx : bildiğim kadarıyla bu scriptleri bir kaynak olarak yayınladın ve gerçekten bir çok kişiye yardımı olduğuna inandığım için sana teşekkür etmek istiyorum .
Fakat herkes aynı şeyleri kullanırsa sonuç ne olur ? Hiç bir seçenek kalmaz ortada. Yenilerini yazın bunları hiç kullanmayın da demiyorum . Ama tamamen bu scriptler ile bir sunucu yönetilmemeli . Aradan temel scriptler alınmalı ondan sonra bu scriptler geliştirilmeli , yeni sistemler konulmalı. Yani senin yazdığın sistemleri ( mesela magery yi ) her sunucu kullandığı zaman mage karakter oynatan bir oyuncu için fazla bir seçenek olmuyor.

Başka bir topic de belirttiğim gibi yeni bir server açmanın amacı yeni seçenekler ortaya koymak olmalı.

Ben de senin scriptlerini kullandım - ama öğrenmek için anlamak için , örnekleri incelemek için kullandım. Ve öğrenmek için çok güzel bir envanter olduğunu düşünüyorum ve benim düşüncem bu scriptlerin kullanılması ancak bu yönde olmalıdır : bir kaç temel scriptin alınması veya öğrenmek için.

ya başka bir threadde daha önceden de dediğim gibi, aynen kullanan kendisi kaybeder zaten.. sıradan ve klişe olur. ben bu scriptleri yayınladığım zaman içinde kullandığımız birsürü tekniğe herkes aman öcü diye yaklaşıyordu, çok kalabalık bir sphere shardının denenmiş scriptlerinde görünce isnanlar bu teknikleri benimsedi.. birçok açıdan faydası olduğuna inanıyorum. dediğim gibi aynen kullanan biri varsa, sıkıcı bir ortam yaratmış olur ama kimse bizi gidip onun shardında oynamayada zorlamıyor, oynayan oynar oynamayan oynamaz yani..[signature][hline]*2Corbeau
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Unlive, 04 Eylül 2004 16:30 tarihinde demiş ki:
Bence bronx o klasörü yayınlarken insanlarin alıp kullanması için yayınlamadı. Ve işlerin buraya geliceğinide(herkezin o klasörle server açicağını) bilmiyordu.
Bence tabi.

scriptlerin yayınlandığı thread'e bir göz atabilir misin..
ilk yayınladığım zaman ki yorumumu orada bulabilirsin.[signature][hline]*2Corbeau

[Bu mesaj Bronx tarafından 04 Eylül 2004 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Medcezir-, 04 Eylül 2004 16:46 tarihinde demiş ki:
ben pek geliştirilmiş bi yer göremedim gercekten.sadece resizepic leri değişmiş.Neyse özel msj larını bi kontrol et veya bana bi msni yollarsan senle konuşmak istedigim bişey var.

Dı$sardan oyle gorunuyor. Oyuna girince farklılıgı gorursun..[signature][hline]Acextar Lousiano
Emekli Ultimacı
Sosyal ağlarda paylaş

Başarılar Gökhan'cım.

Şimdi öncelikle UOTurk + SilverSerpents'a değinmek istiyorum.

Bu 2 shard'a laf atanın alnını karışlarım.Neden diyeceksiniz?

Çünkü Nebula+Quaxis+Exile+HG warken wardı SS.Daha sonra SS kapandı we UOTurk açıldı.Hmm ilginç yani.

.kedimikimyedi meselesini biliyorum.UOTurk'de edit wardı.Azazel msl kendinin GM charı wardı adamın edit yapmak için.Ama hiç değilse çaktırılmıyordu.

SS konusu tam bir fiyasko.Emporer yani Ali Abi açtı ama sponsor yok die tekrardan kapattı.

Size sorarım.Edit olmayan bir tane Türk shard'ı göstersenize bana.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki:
benim bi kusum war sapasaglam
hemde kocaman

Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."
Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede edit olmayan bi server yok.

$öyle bi dü$ünün..
Siz server açıyorsunuz diyelim ve serverin sahibisiniz.. Serveriniz uzun süre açık ve çok kalabalık. Sizde kendi serverinizde player olarak oynamak istemezmisiniz? Tabiki birçoğunuz bu tadı almak ister. Peki skill'mi kasıcaksınız? Hyr! Adam serverin sahibi olucak üstüne birde skill'mi kasıcak! Bence çok saçma olur.. Tabiki editlicek.. Bu adamın arkada$ları olmucakmı hiç? Tabi Arkada$ımdır editlerim... Belki babanızın olğunu editlemezsiniz ama çocukluktan beri arkada$ınız olan birini editlememeniz mümkün deil..

Birçok serverda edit olduğuna inanıyorum..[signature][hline]Acextar Lousiano
Emekli Ultimacı
Sosyal ağlarda paylaş

benim bahsettigim uo turk ss den önceydi 2000 - 2001
ilk açıldıgı olması gerek.ondan sonra bi daha açılmıştı ilk açıldıgında 30-40 playeri geçmezdi.
bi de burda edit medit bahseden olmadı nerden alevlendinde editlere falan daldın onu anlamadım[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Hala çalıntı Scp,r degildir lemi ugrasıyorsunuz ? Pff baymış önemi kalmamış size ne adamların scp lerini korumak sizemi düştü ya sizi kim korusun scp yi yazan adam kullanın diyor siz hala çalıntı çalıntı diye çırpının Acextar inşallah aradıgın ortagı bulursun[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...