Acextar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Selamlar.. Sphere tabanlı server kurmak isteyen ve script'i olmayan arkada$lar.. Elimde UOTurk, Silver Serpents ve Nebula'nın scriptlerinden ortaya cıkmı$ mükemmel scriptler var. Bu 3 serverin scriptlerini editleyip ortaya cok guzel scriptler cıkardım. Yeni scriptler ekledim, bunlar; anti-speed (eski ss'ten aldıgımda çalı$mıyordu biraz editleyip çalı$ır hale getirdim), kufur dedektoru ve e$i benzeri bulunmayan birçok script. Elimde server açma imkanı olmadıgı icin kendi serverimi acamadım. Anlatmak istedigim server acma imkanı olan biri ile ortakla$a server kurmak istiyorum. Scriptler ve World'u ben hazırlıyacam. Bu topicle ilgilenen arkada$lar bana a$$agıdaki msn ve icq'dan ula$abilirler.. Not: Konu ile ilgisi olmayan arkada$lar lutfen konuyu dagıtmayın.. ICQ:179466140 msn:[email protected] written by Jr. Acextar Lousiano..[signature][hline]Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 İnşallah amacına ulaşabilirsin, ancak uğraşman gerekecek. ALLAH(c.c.) yardımcın olsun...[signature][hline][spo1=Rotweiler nerededir?]*MSN: [email protected] *ICQ: 260180652 *SKYBLOG: Golright SKYBLOG[/spo] [spo1=Rotweiler neler becerebilir?]*ASP yazabilir *PHP yazabilir *Script editleyebilir/yazabilir *HTML yazabilir *Web sitesi kurabilir *RP yapabilir *Paladin olabilir *Az miktarda c++ bilir[/spo] Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... [Bu mesaj Rotweiler tarafından 03 Eylül 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Rotweiler tarafından 03 Eylül 2004 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Sağol arkada$ım..[signature][hline]Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ke$ke imkanım olsada bi server acabilsem..[signature][hline]Acextar Lousiano Emekli Ultimacı [Bu mesaj Acextar tarafından 03 Eylül 2004 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Başarılar dilerim gökhan :)[signature][hline]NoFear NoRegret W,02 eylül 2004 23:45 tarihinde demiş ki: kardeş ben bu account u sövmek için aldım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Sağolun çok te$ekkürler..[signature][hline]Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yarısı xaelinden yarısı bronxtan diyosun :)[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 basarilar dilerim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Roanoke, 03 Eylül 2004 15:58 tarihinde demiş ki: yarısı xaelinden yarısı bronxtan diyosun :) İlkay'la alakası bile yok! Ilkay server acıldıktan 1 ay sonra girdi. Server acılmadan once ben hazırlamıstım, abime bıraktım sonra ilkay geldi. Yani ilkay en son safhada'da yer alıyor.. Bronx arkada$ımız sagolsun paticige upload etmis tam takır her$ey hazır bende birbirine benzemesinde elimden geldigince degi$tirmeye calı$tım ve + UOTurk ve SS'in scriptlerinide ekledim.[signature][hline]Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Kısaca çalıntı scriptlerin üstüne edited by ... yazdım diyorsun.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 .kedimiyedim dahilmi buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Brook, 03 Eylül 2004 16:49 tarihinde demiş ki: Kısaca çalıntı scriptlerin üstüne edited by ... yazdım diyorsun. Karde$! Bu sciptlerin hiçbiri çalıntı deil! Ben sadece bu sciptleri birleştirerek ortaya yeni ve guzel sciptler cıkardım. Ben bu sciptlerin nerden alındıgını yazdım, hepsini ben yazdım diye bir cumlede kullanmadım ve sen gelmi$ hakaret ediyorsun. Cok ayıp ediyorsun. Tek kelimem var sana! YAZIKLAR OLSUN!![signature][hline]Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: _Dalamar_, 03 Eylül 2004 16:54 tarihinde demiş ki: .kedimiyedim dahilmi buna :) Yok öyle bir$ey![signature][hline]Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 scriptleri direk yayınla diyecem diyemiorum :) en iyisi kimseye verme sen benden sana soylemesi yada vereceksen dağıt gitsin yoksa boşa gidecektir.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| | ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ben scriptleri vericek deilim. Kontrolu bende olucak..[signature][hline]Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 kontrol sende,her script çalan açsaydı ohoerey[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herdo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ya adam çalmadım karma yaptım diyor ya allahım yarabbim başarılar gökhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ne farkeder! Ortalıkta nbl scriptlerinin fixlenmemiş halleriyle bir sürü server var..Scriptlerle karma yapmış yani tıpatıp aynı scripti koymamış..Bu onun scripti çaldıının anlamına gelmez..Post kasacaz die oturun birbirinize bok atın emi..[signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Son zamanlarda "Bok" kelimesini çokmu kullanıyorum ne.[signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Yakışıyo sana. Bu arada, bana göre başka serverlerin scriptlerini alıp, biraz editleyip server açmak bana hırsızlık olarak geliyor. Bu benim fikrim..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Acextar, 03 Eylül 2004 17:00 tarihinde demiş ki: said: Brook, 03 Eylül 2004 16:49 tarihinde demiş ki: Kısaca çalıntı scriptlerin üstüne edited by ... yazdım diyorsun. Karde$! Bu sciptlerin hiçbiri çalıntı deil! Ben sadece bu sciptleri birleştirerek ortaya yeni ve guzel sciptler cıkardım. Ben bu sciptlerin nerden alındıgını yazdım, hepsini ben yazdım diye bir cumlede kullanmadım ve sen gelmi$ hakaret ediyorsun. Cok ayıp ediyorsun. Tek kelimem var sana! YAZIKLAR OLSUN!! adam hayatında tek satır script yazmadığı/editlemediği için böyle konuşur, boşver kardeş. sphere'ı asıl geliştiren bir scripti alıp onun üzerinde çalışıp geliştirmektir. aynı scriptleri 20 kere yazmanın ne anlamı var? programcılığa başlayan herkesin yazdığı hesap makinasından ne farkı kalırdı öyle olsaydı...[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 tazmanyak a sonsuz katılıyorum..[signature][hline]NoFear NoRegret W,02 eylül 2004 23:45 tarihinde demiş ki: kardeş ben bu account u sövmek için aldım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bu Soyledigi Scriptler Pati dahil sitelerde yayinlanmadimi o zaman nasil calinti scriptler diyorsunuz anlamiyorum.. Ki bunu gectim zaten hepsini ben yazdım hep benim de dememiski surrdan burdan aldim oynadım degistirdim die durustluk yapip yazmıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Bana destek olan arkada$lara çok te$ekkur ederim.. Yaptıgım $eyin yanlı$ oldugunu dü$ünenlere ise Tazmanyak'ın soyledigi sozlerle kar$ılık veriyorum..[signature][hline]Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ben 'bu scritlerin hepsini ben yazdım' demi$ olsaydım i$hte ozaman calıntı olurdu ama ilk ba$ta bahsettigim gibi bu scriptleri ben yazmadım onları toparladım ve ortaya cok guzel scriptler cıkardım, eklemeler yaptım.. Ama birkac arkada$ımız calıntı diye inat ediyor![signature][hline]Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar