Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Selam, Arkadaşlar fazla vaktim olmadığı için devam edemiyorum spor salonuna bu nedenle evde çalışmak için 1-2 alet edevat seti gibi bişey istiyorum.Böyle bir çok şeyi çalışabilceğim bir şey olmasını istiyorum Max 150tl düşündüm, kaliteli olmasına falan gerek yok yeter ki bir çok hareketi yapmamı sağlıcak bi set olsun yeterli parçaları olsun yeter. Bu arada biliyorum spor salonu gibi olmıcağını ama en azından düzene sokar birazcık vücutu ve sporun hiç bi zararı olmaz sonuçta :) Böyle alınası dumbell setlerinin linklerini atabilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 hepsiburada dan almıstım ben.bakın bi oralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Az biraz baktım da aslında hangisi yeterli olur onu anlayamadım ki uzun demir çubuk şart sanırım 2 tane normal dumbell (kilolar ayarlanabilir) vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 öyle çantada olanlar var işte 30 kiloya kadar falana kadar diye ben eve ufak caplı spor salonu kurdum.mekik aleti kum torbası barfiks dambıllar koşu bandı ne ararsan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Kaça patladı o oda sana? Koşu bandını çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 pilates topunu unutmusum abi çok uygun fiyatlara ggde hepsiburada da falan var ztn koşu bandı coktandır var ama geri kalanlar dummble setine 150 kagıt vermiştim yanılmıosam.70 falan mekik sehpası delta marka.yine delta marka pilates topu pompasıyla falan 50-60 liraydı.70-80 lirada kum torbası.barfiks demiri ztn bişi değil spor salonuna gitmeyi bi türlü alıskanlık haline getiremediğim için oraya verceğim paranın çeyreği bile değil eve harcadım. evde yılda 3-4 ay spor yapıyorum ağır tempo yetiyor :) sırt agrım oldugundan pilates yapıyorum devamlı iyi geliyor fiyatlarda 3-5 oynama olabilir tam hatırlamıyorum.500 kagıt de yuvarlak hesap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Hmm teşekkürler çokta bişey değilmiş aslında mekik sehpası acil gerekiyor fena bi göbeğim var sdf Mekik ile dumbell setini birlikte alabilirim Tekrar teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 günde yarım saat 45dk yapsan yetiyor ya pilates topu almanıda tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Dartanian said: Selam, Arkadaşlar fazla vaktim olmadığı için devam edemiyorum spor salonuna bu nedenle evde çalışmak için 1-2 alet edevat seti gibi bişey istiyorum.Böyle bir çok şeyi çalışabilceğim bir şey olmasını istiyorum Max 150tl düşündüm, kaliteli olmasına falan gerek yok yeter ki bir çok hareketi yapmamı sağlıcak bi set olsun yeterli parçaları olsun yeter. Bu arada biliyorum spor salonu gibi olmıcağını ama en azından düzene sokar birazcık vücutu ve sporun hiç bi zararı olmaz sonuçta :) Böyle alınası dumbell setlerinin linklerini atabilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler. butun gun forumdasin, fazla vakti yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Girdiğim saatlere bakarsan anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 150-160tl'ye 50kg'lık döküm setler var yanına bir de sehpa alırsan tamamdır. bir de en az 50kglık al 30luğa para verme boşuna. delta iyidir. http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=brand%3ddelta,set_kg%3d50kg&CategoryId=387329 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben de geçen hepsiburadadan goodman marka bisiklet aldım. güzel oluyor evde yapması. bilgisayarın karsısında film izlerken çeviriyosun ne ara geçti anlamıyosun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://www.hepsiburada.com/Liste/dunlop-50kg-vinyl-dambil-set/ProductDetails.aspx?productId=spordun041&categoryId=387329 iyi midir uygun mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 İşini görür,ilerde baktın ağırlıklar yetmiyor plaka alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Birde barfiks sopasi alırsan tamamdır, dambıllarla istediğin bölgeye istediğin şekilde 4-5 çeşit hareket yapabilirsin, ama birtek sırt çalışmak zor dambıllarla tek bir hareket var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 çok iyi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar