Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde Çalışabilceğim Dumbell Set vs

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Arkadaşlar fazla vaktim olmadığı için devam edemiyorum spor salonuna bu nedenle evde çalışmak için 1-2 alet edevat seti gibi bişey istiyorum.Böyle bir çok şeyi çalışabilceğim bir şey olmasını istiyorum

Max 150tl düşündüm, kaliteli olmasına falan gerek yok yeter ki bir çok hareketi yapmamı sağlıcak bi set olsun yeterli parçaları olsun yeter.

Bu arada biliyorum spor salonu gibi olmıcağını ama en azından düzene sokar birazcık vücutu ve sporun hiç bi zararı olmaz sonuçta :)

Böyle alınası dumbell setlerinin linklerini atabilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

pilates topunu unutmusum

abi çok uygun fiyatlara ggde hepsiburada da falan var

ztn koşu bandı coktandır var ama geri kalanlar dummble setine 150 kagıt vermiştim yanılmıosam.70 falan mekik sehpası delta marka.yine delta marka pilates topu pompasıyla falan 50-60 liraydı.70-80 lirada kum torbası.barfiks demiri ztn bişi değil

spor salonuna gitmeyi bi türlü alıskanlık haline getiremediğim için oraya verceğim paranın çeyreği bile değil eve harcadım. evde yılda 3-4 ay spor yapıyorum ağır tempo yetiyor :)

sırt agrım oldugundan pilates yapıyorum devamlı iyi geliyor

fiyatlarda 3-5 oynama olabilir tam hatırlamıyorum.500 kagıt de yuvarlak hesap :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Selam,

Arkadaşlar fazla vaktim olmadığı için devam edemiyorum spor salonuna bu nedenle evde çalışmak için 1-2 alet edevat seti gibi bişey istiyorum.Böyle bir çok şeyi çalışabilceğim bir şey olmasını istiyorum

Max 150tl düşündüm, kaliteli olmasına falan gerek yok yeter ki bir çok hareketi yapmamı sağlıcak bi set olsun yeterli parçaları olsun yeter.

Bu arada biliyorum spor salonu gibi olmıcağını ama en azından düzene sokar birazcık vücutu ve sporun hiç bi zararı olmaz sonuçta :)

Böyle alınası dumbell setlerinin linklerini atabilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.

butun gun forumdasin, fazla vakti yokmus.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...