Werb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 arattım bulamadım r401 kullanınca durduk yere adamlar taş olmaya basladı speed kullanıyo yazıyo altta acaba bu olay walkBuffer veya walkregen le ilgilimi die sorucaktım
simonare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: [b] olay walkBuffer veya walkregen le ilgilimi die sorucaktım evet yuruyup koşarken walkbuffer ve walkregen speedi önlemek için olan birşeydir. ayarlarını yapman lazım cümlem çok devrik olabilir uykusuzluğuma verin :D
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 walbuffer ve regini ayarlaman gerekli oradaki zaman ayarına bakıp playerın attığı adımları lagsız bir ortamda sayarsın ve o rakamı koyarsın. Ama bence speed hack aç makinada ve 1 seviye yükselt buradaki adım limitine bak ve ondan 1 yada 2 adım düşük değer ver çünki diğer türlü yanılma olasılığın daha yüksek bu şekilde en azından limiti bilirsin.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
simonare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yapacaksan çıkan sonucu burayada yazıver bilgi paylaşımı olur :)
Werb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 larethian butun serverlar ıcın aynı deilmidir o degerler bide adımları neye gore sayıcam?? sn de kac adım attıgımamı bakıcam
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 belirli saniyeler içinde belli bir adım atma limiti olması lazım. bunun gibi bir şey.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
Öne çıkan mesajlar