Werb Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 arattım bulamadım r401 kullanınca durduk yere adamlar taş olmaya basladı speed kullanıyo yazıyo altta acaba bu olay walkBuffer veya walkregen le ilgilimi die sorucaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: [b] olay walkBuffer veya walkregen le ilgilimi die sorucaktım evet yuruyup koşarken walkbuffer ve walkregen speedi önlemek için olan birşeydir. ayarlarını yapman lazım cümlem çok devrik olabilir uykusuzluğuma verin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 walbuffer ve regini ayarlaman gerekli oradaki zaman ayarına bakıp playerın attığı adımları lagsız bir ortamda sayarsın ve o rakamı koyarsın. Ama bence speed hack aç makinada ve 1 seviye yükselt buradaki adım limitine bak ve ondan 1 yada 2 adım düşük değer ver çünki diğer türlü yanılma olasılığın daha yüksek bu şekilde en azından limiti bilirsin.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yapacaksan çıkan sonucu burayada yazıver bilgi paylaşımı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 larethian butun serverlar ıcın aynı deilmidir o degerler bide adımları neye gore sayıcam?? sn de kac adım attıgımamı bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 belirli saniyeler içinde belli bir adım atma limiti olması lazım. bunun gibi bir şey.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar