lostland Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Koyduğumuz spawn dan içindeki bi itemin atıyorum 100 keşişte bir sadece katana çıksın mesela bunu nasıl yapabilirim anlatabilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 loot kisminda random_magic_weapon,R5 tarzi yazar. oradaki 5'i kac yaparsan o kadar kerede 1 cikar ornek: R50 yaptin 50'de 1 oran verir.[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lostland Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Teşekkür ederim pekii random yerine i_katana,R100 yaparsam olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Tabi, dedigim sey ornek bir template'di. Peace.[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lostland Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bide benim eklediğim balık tavası vendora eklenmiyor nasıl yapcam temp_vendor demeyin oraya ekledim hata veriyor. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 temp_vend.scp'de eklemek istediğin vendorun altına BUY=i_tava_balik_iste SELL=i_tava_balik_iste gibi eklemelisin yoksa olmas.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar