kapadokis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 yunanistana vize aldım fakat giriş yapmadım diğer başvurumda sorun çıkar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 mavi donun var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 olmaz heralde bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sadece o sebeple çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 o nickle kimse bisi diyemez sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 madem girmicektin niye aldin, daha da vize yok sana derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 senko said: o nickle kimse bisi diyemez sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Pipet said: mavi donun var mı ? PUAHAHAHAHAHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargon Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hic bir problem cikmaz. vize aldigin zaman gitmekle yukumlusun diye bir olay yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi şöyle düşün.. sen gittin önemli birisinden görüşmek için sana bi saat ayırmasını istedin, adam bekliyor seni. gitmedin! sen o adamın yerinde olsan ne hissedersin? işi var gücün var. adama o kadar vakit ayırmışsın. değerli zamanın yahu. hah neyse ki yunanistan bir kişilik, birisi ya da önemli biri değil.. ha aslında olması gereken ise zaten şu "ben geldim lan, çakma kuzenler sizi!" diyip ülkeye girebilirsin. türkçenin sonuna kis/ki falan koyarak yemek mekek ihtiyacını karşılayabilirsin hatta.. baklavakis, cacıki, kadaifi, imam baildi,pita, hummus, yahni,halvas, taramasalata, revani, ıspanakpita, dolmadaki, böreki, çöreki... "sellaamunki aleykomuis" diyip gireceksin işte ülkeye. gerisini dert etme hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 dasaa kapmis yunancanin temelini. o "ki" ekleyerek yapilanin tersi var aslinda.onlarda "ki" kismini kaldirip turkce konusmaya calisiyorlar. garsondan tasak"ki"( kul tablasi) istiyen birini duyarsaniz turkiyede bilinki yunanlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar