cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 MAÇ PAZAR GÜNÜ; 27 Şubat 2011 17:00 - 18:00 8v8 göztepe gülbahçesi (sahil yolu 50.yıl tahran lisesi yanı) adam başı 4TL !! haraç sistemi geri döndü bozuk para getirsin herkes, 5 TL verenlerden 1TL daha fazla verenlerden 2 TL kesinti yapıcam para üstü verme derdini kaldırıyoruz ortadan, paralar biriksin=p yoklama başlasın belki gelirim diyenler perşembe akşamına kadar durumlarını netleştirsinler, aksi takdirde onlar yok sayılacaklar. yeni arkadaşlara garanti veremiyorum, açıkta kalma ihtimalleri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kim_Banladi_Lan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 2 haftadir oynayamadim, icimde kaldi. gelicem sanirim. pazar gecesi festival filmine bilet var da, acaba saat kacta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 esh misin sen? haha neden banlandığını anlaman zor olmasa gerek hehe neyse ben gelemiyorum bu haftada. cuma cumartesi organizasyon var. Pazar dinleneceğim tek gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 %90 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Neden banlandım değil, kim banladı demiş :) Bu arkadaşlar arası bir turnuva mı yoksa ipini koparan gelebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 7-8 senedir maç yapıyoruz genelde eski oynayanlara kadroda öncelik veriyoruz, eğer yer kalırsa yeni arkadaşları kadroya dahil ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kim_Banladi_Lan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 gelirim yazip nesini guncelledin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sus lan banılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kim_Banladi_Lan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 o ne lan kakilmi$ der gibi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 La adama ne laf ediyon, BKJ sevdasına banlandı. Gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakan_Tasiyan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 seren gelsin ve kar$i takimdan olsun mumkunse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 annem gelecek antalyadan kesin değil eğer gelirse hayatta gelmem 1 senedir görmüyorum desem abartmamda yani misafir sonuçta. ama gelmezse ve bişi çıkmazsa hertürlü gelirim taa sarıyerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Gökalp her maç bi duygu sömürüsü yapma ya ahah taa sarıyerden diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 taaa sarıyer olm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 olm siz götünüzün dibindeki sahaya gelmeye bile üşeniyosunuz ben cidden bazen üşenmiyo değilim satsammı lan acaba diye askhdgas şeytan dürtüyo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 su adama goztepeden filan bi ev bulun, gerce isi nerde bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 zekeriyaköyde çalıştığım için evim sarıyerde lan karşıda iş bulursam anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kermit said: olm siz götünüzün dibindeki sahaya gelmeye bile üşeniyosunuz ben cidden bazen üşenmiyo değilim satsammı lan acaba diye askhdgas şeytan dürtüyo haha Olm güneşle serhat üşeniyo başka üşenen yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 çarşamba 10-11 maçına kaleci lazım aynı saha.. görkem falan 9-10 maçında oynuo herhal başka var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 off pazar tam istediğim maç haha liseden arkadaşlar bir maç ayarlıyor başka yerde daha erkene. abartıp, birinden birine gelsem mi diye düşünmüyor değilim ama o günde baya yorgun olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ben pazar 2 maç yapacağım, orta saha olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 1 saat kesmiyo zaten. 2 mac cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 tüm gün alışveriş merkezinde gezicemi de düşünürsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar