Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=198136 or http://www.sudunyasidergisi.com/Ar%C5%9Fiv/Aral%C4%B1k20083/Rak%C4%B1T%C3%BCketimi/tabid/201/Default.aspx
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aquila said: moncici said: Ardeth said: eğer ilk konya kartını açarsan, iki kart yeter. konyadan hangi araç çıkarsa onun tersini açacaksın bir de emin olmak için. diyorum ki kartlar tutarlı. yani birbiriyle çelişen kartlar yok. adamın konyaya hangi araçla gittiğini o dört kartın HANGİLERİNE bakarak bulabiliriz. cevabi degistirmiyo ki bu, hani dersen sehrin arkasinda yazan aractan baska aracla gitmedi, o zman daha da sacma olur soru, zira zaten sehir karti var, bak arkasina gec. sen bu isi pel beceremiyosun galiba ya. 3 lira verseler kulagini yalatirsin gibi. yüz milyar versem tükmüklü tükmüklü sakızımı çiğner misin şükrü
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 moncici said: Ardeth said: eğer ilk konya kartını açarsan, iki kart yeter. konyadan hangi araç çıkarsa onun tersini açacaksın bir de emin olmak için. diyorum ki kartlar tutarlı. yani birbiriyle çelişen kartlar yok. adamın konyaya hangi araçla gittiğini o dört kartın HANGİLERİNE bakarak bulabiliriz. konya kartı yok mu abicim orda? bakarız onun arkasına ne yazıyosa odur. trense tren, ucaksa ucak.
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 snarveien said: abi trene bakarsak eğer ankaraya gitmesi için adamın trenle konya üzerinden geçmesi gerekicek soru bence burda çözülüyo gibime geliyo doğru yolda mıyım yauv moncici?
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ardeth said: aquila said: moncici said: Ardeth said: eğer ilk konya kartını açarsan, iki kart yeter. konyadan hangi araç çıkarsa onun tersini açacaksın bir de emin olmak için. diyorum ki kartlar tutarlı. yani birbiriyle çelişen kartlar yok. adamın konyaya hangi araçla gittiğini o dört kartın HANGİLERİNE bakarak bulabiliriz. cevabi degistirmiyo ki bu, hani dersen sehrin arkasinda yazan aractan baska aracla gitmedi, o zman daha da sacma olur soru, zira zaten sehir karti var, bak arkasina gec. sen bu isi pel beceremiyosun galiba ya. 3 lira verseler kulagini yalatirsin gibi. yüz milyar versem tükmüklü tükmüklü sakızımı çiğner misin şükrü ben balon yapıp patlatırım bile.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 said: Haritaya göre Türk erkeklerinin boy ortalaması 1.75 santim. Araştırma sonuçlarına göre sertleşme derecesi en yüksek iller; İzmir, Antalya, Trabzon, Çanakkale ve İstanbul. En büyük sorunu ise Konya, Gaziantep, Adana, Kayseri ve Şanlıurfa'daki erkekler yaşıyor. Kaynak : http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=198136#ixzz1EXrE0jGM oha bu ne lan şaka mı? Ayrıca sertleşme derecesi en yüksek ildeymiş hadi yine iyiyiz
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yalcin abinin programina cikartirim, yalan makinasina baglar, gercegi ogrenirim.
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ardeth said: said: Haritaya göre Türk erkeklerinin boy ortalaması 1.75 santim. Araştırma sonuçlarına göre sertleşme derecesi en yüksek iller; İzmir, Antalya, Trabzon, Çanakkale ve İstanbul. En büyük sorunu ise Konya, Gaziantep, Adana, Kayseri ve Şanlıurfa'daki erkekler yaşıyor. Kaynak : http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=198136#ixzz1EXrE0jGM oha bu ne lan şaka mı? Ayrıca sertleşme derecesi en yüksek ildeymiş hadi yine iyiyiz abi antalyalıyım ve zayıfım doğru olabilir ama sertleşme sorunu yok boyum da 1.87
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bu soruyu 100 kisiden 90i duzgun soramamis bence.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 zaten oralar sorunlu iller değil sertleşme derecesi en çok olan iller. sertleşme derecesini nasıl ölçmüşler merak ediyorum acaba kırılma eşiğine mi bakmışlar sdfhbjdvc x
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 eliyle denemis, sertles bakiim diye tutmus sIkmIs.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Selam, sevişiyoruz izmirde arkadaşlar.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Yurtdışına sevişen arkadaşlar ihrac ediyoruz falan öyle yani.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Türkiye'nin en seksi erkekleri İzmirli bunu hangi bilimsel kavramlara dayamislar?
moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ardeth said: moncici said: Ardeth said: eğer ilk konya kartını açarsan, iki kart yeter. konyadan hangi araç çıkarsa onun tersini açacaksın bir de emin olmak için. diyorum ki kartlar tutarlı. yani birbiriyle çelişen kartlar yok. adamın konyaya hangi araçla gittiğini o dört kartın HANGİLERİNE bakarak bulabiliriz. tutarlı ne demek abi? konyayı açtın mesela araba çıktı. ama bu adamın konyaya trenle gitmediği anlamına da gelmez. belki konyaya hem trenle hem arabayla gitmiştir? o zaman trene de bakman lazım. tamam tamam sen öncesinde tüm yolculukları içeriyor diyince tren-araba kartları kombinasyonunu da söyleyip fail olursun diye düşündüm ama yemedin. tebrikler bizden bir mutfak robotu kazandınız
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 mutfak robotu http://thegeekreview.com/wp-content/uploads/2007/11/terminator.jpg
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ardeth said: (araba,tren) de tek başına yetmiyor moncici said: tren-araba kartları kombinasyonunu da söyleyip fail olursun diye amacın ne arkadaşım
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 abi sen öle bi liselisin ki değil izmir miami olsa sana fayda sağlamaz
moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ardeth o mesajı sonradan değiştirmişsin. seni fizik bölüm başkanlığına şikayet edicem
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aquila said: sert kolay kirilir yalniz. yok öle bişi
Öne çıkan mesajlar