huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bu sarki bagimlilik yapti bende 2 haftadir non-stop bu sarkiyi dinliyorum ama konser kaydi ve kalite biraz dandik . sarki esasen bu gruba ait olmadigi icin bulamadim duzgun bir kayit . elinizde varsa bir bakim diyecektim daha kalite bir cekim mi degil mi elimdekinden ^^ ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben de hastasıyım. o şarkının sadece live kaydı var sanırsam. ben de eskiden çok aramıştım bulamamıştım. tesadüf olmasa gerek. bu arada bilmiyorum diğer şarkılarınla aran nası, ama ona benzeyen başka bir şarkısı da: st. teresa. onun dışında breton dance, lullaby de süper.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 parçayı dinlemedim ama büyük ihtimal rainbow coverı olabilir. rainbow - ariel (stranger in us all - 1995)[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 sarkinin asli rainbow un zaten ama bana biraz sert geldi ehehe[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben en cok "under a violet moon" ve "writing on the wall" adli parcalarini begeniyorum[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar