Cacik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 whitefall'a transfer açılmaz boşuna beklemeyin öyle bir umudu olan varsa açılmış, ama arkadaş efendice bak defiant tarafına açılıyor link şurada diyememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Cacik said: whitefall'a transfer açılmaz boşuna beklemeyin öyle bir umudu olan varsa lOl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 açılıcak diyosun yani kendini ifade ettiğini varsayarsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 açıklamışlar. diğer başlıkta alıntı var. doğruysa whitefall a transfer mevcut görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 link atarmısın açıklamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 şu an iş yerinden giremiyorum. ama aşağıdaki free charater transfer yazısındaki alıntıyı söylüyordum. burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Cacik said: açılıcak diyosun yani kendini ifade ettiğini varsayarsak l0l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 KingV said: şu an iş yerinden giremiyorum. ama aşağıdaki free charater transfer yazısındaki alıntıyı söylüyordum. burada evet gördüm defiant'a açmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Guardianada açık. Şimdi arkadaşlar Trion burda bir çok kişiyi ters köşeye yatırdı ben dahil. Ben şahsen boş serverları doldurmak adına bir çalışma yapacakları fikrine kapılmıştım. Ama burada server listesini yorumladığım zaman boş serverları bitirmek istediklerini anlıyorum. Imperium EU serverına mesela transfer yapamıyorsunuz. Server zaten boş. Imperiumdaki herkezi başka serverlara yönlendirip orayı bitirmek istedikleri şeklinde yorumladım. Gelecekte sadece server transferinin açık olduğu serverların hayatta kalacağını burada öngörebiliriz. Whitefall zaten çok yoğun bir server ama riftin ilk günleri kadarda yoğun değil. Karakterlerimi Whitefalla taşıyamacağımı düşünürken şimdi birden bile bir umut içine girdim. Umarım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aynen katılıyorum bende eu nun en yüksek pop lu sunucusuna açmıyacaklarını düşünüyordum. ama dediğin gibi low popları bitirme politikasına girişmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mantıklı, sonuçta ne kadar az server olursa maaliyet o kadar düşer, ortalama populasyonu olan serverlar dolar hem Trion mutlu olur hem oyuncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ocg sagespire damı kalıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 guild sitesine sormak lazım. pek okumuyorlar burayı. ama ozan sagespire da kalalım diyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Başlık açtım ama pek cevap yazan yok. Buradan da yazayım, ne yapalım? Kalalım mı? Gidelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 leave guild yapmislar son 1 gun icinde hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 yaw lider olmayisi milleti transfer olayi icin yeni guild acimina zorladi. guildce baska servere gecmek icin. turk cogunlunu bulup oraya gecilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ya bence casual bir guild olarak kalabalık pug raid bulabileceğiniz bir servera geçin. whitefall ise whitefall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 guild sayfasına da yazdım: haftasonu bir geçsin, küçük serverlar kapansın, nerede oynayacağımıza öyle karar verelim bence. guildi taşımak dert değil. önemli olan; geri dönenler ve ayrılanlarla, herkesin eğlenebileceği bir ortamda birleşelim. bu yazdan çok ümitliyim ben ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bloodiron'a geçirdik guildi, burada bir grupla birleştik. tekrar hatırlatıim: oyun baya bi oturdu, server da kalabalık ve dengeli. keyfimiz yerinde, anlıycaanız. guilde olanlar girdiklerinde otomatikman yeni servera yönlendiriliyorlar, ayrılanlar ve yeni başlayacaklar olanlar da Rhaim, Koto, OnOff ve Smage'den birini bulabilerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maradentro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 şu an bloodiron'a geçişler kapalı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 BI'a geçiş sorunu şimdilik yok ama acele edin. akşamları HIGH population yazmaya başladı bile, her an kapanabilir transfer. Sage'den ve WF'dan gelenler hergün artıyor. muhtemelen bizimle aynı dili konuşan herkesin toplandığı tek server burası olacak. guildin levelı ve organizasyonu çok iyi, bence kaçırmayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 yarin bende geliyorum. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Ben an itibarıyla geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 transfer için subs istemesi de amma kolpacıymış. Resmen bir ay daha düdükleyecekler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 spam yapmak istemiyorum da bunu paylaşmam gerekiyor: dün gece whitefall'dan kalabalık bi grup katıldı. şu an 30a yakın aktif, sağlam itemlı, tecrübeli lv50miz var. bugün greenscale deniyceez :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar