Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.2 ile bi sorun

TilkiAndre

Öne çıkan mesajlar

Benim anlamadigim suydu arkadaslar, turkce istedigimiz mesajlari nereye yazacagiz. Orda bir iki function var
" [FUNCTION f_onserver_save_ok] " gibi..
bunlarin altinami?[signature][hline]And both that morning equally lay
In leaves no step had trodden black.
Oh, I kept the first for another day!
Yet knowing how way leads on to way,
I doubted if I should ever come back.

[b]Q.
Sosyal ağlarda paylaş

Dayyyyytt
yok oraya deil bak ben sana küçük bir örnek yolluyorum
sphere_msgs.scp nin içindekilerle oynama yapıcaksın buyur buda örneğim

[DEFMESSAGE broadcasts]
// @color,font does not work here
server_resync_start "Server Yenileme Sureci basladi!"
server_resync_success "Yenileme Tamamlandi!"
server_resync_failed "Yenileme Tamamlanamadi!"
server_worldsave "Dunya dosyalari yedekleniyor."
Sosyal ağlarda paylaş

sphereserver.exe yi herhangi bir hex editör ile açıcaksın. Save attığında default çıkan yazıyı arattıracaksın ve değiştreceksin. Unutmadan Değiştireceğin yazı eski yazı cümlesindeki karakter sayısı ile aynı olmak zorunda. Boşluklarda dahil...[signature][hline]<---------------------------------------------------->
<-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design -->
<----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ---------->
<---------------------------------------------------->
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OwnerRavenLoft, 04 Eylül 2004 23:17 tarihinde demiş ki:
sphereserver.exe yi herhangi bir hex editör ile açıcaksın. Save attığında default çıkan yazıyı arattıracaksın ve değiştreceksin. Unutmadan Değiştireceğin yazı eski yazı cümlesindeki karakter sayısı ile aynı olmak zorunda. Boşluklarda dahil...

Ravenloft bahsettiğimiz emülator 55r 4.0.2 bu seride bu tip hardcoded speech'ler zaten script dosyası olarak gündeme getirilmiş ve sphere_msgs.scp ismi altında saklanmakta. değişikliği onun içinden yapması yeterli
700 e yakın speech hardcoded lıktan çıkartılmış duurumda ha tabii hayalgücünüz orlayacaksa hexeditorde kullanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
plus, 05 Eylül 2004 02:27 tarihinde demiş ki:
şimdi bazen çok gereksiz yazılar çıkıyor özelliklede attacklarda bunları kaldırsak problem olmaz değilmi ?

ayağına vurdu eline vurdu. göbeğine vurdu gibi şeylrei kastediyorsan sphere_msgs.scp nin içersinde mevcut orda 2 tırnak arasındaki yazıyı sil tırnaklar kalsın ozaman görünmeyceklerdir. ama tamamen kalkmazlar yazı görünmez fakat satır atlar. tamamen kaldırabileceğini pek sanmıyorum. yada enazından ben bilmiyorum :>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...