TilkiAndre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 server_worldsave "Dunyamiz kaydediliyor" arkadaslar sphere_msgs'de bole yaptım ama save attıgımda default olarak cıkıyor. Nasıl olcak ?[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bunu bende bulamadim.[signature][hline]And both that morning equally lay In leaves no step had trodden black. Oh, I kept the first for another day! Yet knowing how way leads on to way, I doubted if I should ever come back. [b]Q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ben buldum.Scripts dosyasinin icindekini degistirmen gerekiyor.[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 4.0.2 yi yollama şansınız varmı ?[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ne yaziyorsun scriptin icine?[signature][hline]And both that morning equally lay In leaves no step had trodden black. Oh, I kept the first for another day! Yet knowing how way leads on to way, I doubted if I should ever come back. [b]Q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 sphere_msgs.scp dosyasini c:sphere klasorundem c:spherescripts klasorune atin probleminiz duzelecektir.[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 r3rc3'den bu versiyona geçmek için ne gibi düzenlemeler yapmak gerekiyor?[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Benim anlamadigim suydu arkadaslar, turkce istedigimiz mesajlari nereye yazacagiz. Orda bir iki function var " [FUNCTION f_onserver_save_ok] " gibi.. bunlarin altinami?[signature][hline]And both that morning equally lay In leaves no step had trodden black. Oh, I kept the first for another day! Yet knowing how way leads on to way, I doubted if I should ever come back. [b]Q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… simonare Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Dayyyyytt yok oraya deil bak ben sana küçük bir örnek yolluyorum sphere_msgs.scp nin içindekilerle oynama yapıcaksın buyur buda örneğim [DEFMESSAGE broadcasts] // @color,font does not work here server_resync_start "Server Yenileme Sureci basladi!" server_resync_success "Yenileme Tamamlandi!" server_resync_failed "Yenileme Tamamlanamadi!" server_worldsave "Dunya dosyalari yedekleniyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 tesekkurler.[signature][hline][b]Q. electronic master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Xharloan, 04 Eylül 2004 23:01 tarihinde demiş ki: r3rc3'den bu versiyona geçmek için ne gibi düzenlemeler yapmak gerekiyor? [signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 sphereserver.exe yi herhangi bir hex editör ile açıcaksın. Save attığında default çıkan yazıyı arattıracaksın ve değiştreceksin. Unutmadan Değiştireceğin yazı eski yazı cümlesindeki karakter sayısı ile aynı olmak zorunda. Boşluklarda dahil...[signature][hline]<----------------------------------------------------> <-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design --> <----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ----------> <----------------------------------------------------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Parapa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 şimdi bazen çok gereksiz yazılar çıkıyor özelliklede attacklarda bunları kaldırsak problem olmaz değilmi ?[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… simonare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: OwnerRavenLoft, 04 Eylül 2004 23:17 tarihinde demiş ki: sphereserver.exe yi herhangi bir hex editör ile açıcaksın. Save attığında default çıkan yazıyı arattıracaksın ve değiştreceksin. Unutmadan Değiştireceğin yazı eski yazı cümlesindeki karakter sayısı ile aynı olmak zorunda. Boşluklarda dahil... Ravenloft bahsettiğimiz emülator 55r 4.0.2 bu seride bu tip hardcoded speech'ler zaten script dosyası olarak gündeme getirilmiş ve sphere_msgs.scp ismi altında saklanmakta. değişikliği onun içinden yapması yeterli 700 e yakın speech hardcoded lıktan çıkartılmış duurumda ha tabii hayalgücünüz orlayacaksa hexeditorde kullanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… simonare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: plus, 05 Eylül 2004 02:27 tarihinde demiş ki: şimdi bazen çok gereksiz yazılar çıkıyor özelliklede attacklarda bunları kaldırsak problem olmaz değilmi ? ayağına vurdu eline vurdu. göbeğine vurdu gibi şeylrei kastediyorsan sphere_msgs.scp nin içersinde mevcut orda 2 tırnak arasındaki yazıyı sil tırnaklar kalsın ozaman görünmeyceklerdir. ama tamamen kalkmazlar yazı görünmez fakat satır atlar. tamamen kaldırabileceğini pek sanmıyorum. yada enazından ben bilmiyorum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 onları detail=0 yaparakta kapatabilirsin[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing 4.0.2 ile bi sorun × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ne yaziyorsun scriptin icine?[signature][hline]And both that morning equally lay In leaves no step had trodden black. Oh, I kept the first for another day! Yet knowing how way leads on to way, I doubted if I should ever come back. [b]Q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 sphere_msgs.scp dosyasini c:sphere klasorundem c:spherescripts klasorune atin probleminiz duzelecektir.[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 r3rc3'den bu versiyona geçmek için ne gibi düzenlemeler yapmak gerekiyor?[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Benim anlamadigim suydu arkadaslar, turkce istedigimiz mesajlari nereye yazacagiz. Orda bir iki function var " [FUNCTION f_onserver_save_ok] " gibi.. bunlarin altinami?[signature][hline]And both that morning equally lay In leaves no step had trodden black. Oh, I kept the first for another day! Yet knowing how way leads on to way, I doubted if I should ever come back. [b]Q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Dayyyyytt yok oraya deil bak ben sana küçük bir örnek yolluyorum sphere_msgs.scp nin içindekilerle oynama yapıcaksın buyur buda örneğim [DEFMESSAGE broadcasts] // @color,font does not work here server_resync_start "Server Yenileme Sureci basladi!" server_resync_success "Yenileme Tamamlandi!" server_resync_failed "Yenileme Tamamlanamadi!" server_worldsave "Dunya dosyalari yedekleniyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fast_and_Furious Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 tesekkurler.[signature][hline][b]Q. electronic master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Xharloan, 04 Eylül 2004 23:01 tarihinde demiş ki: r3rc3'den bu versiyona geçmek için ne gibi düzenlemeler yapmak gerekiyor? [signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 sphereserver.exe yi herhangi bir hex editör ile açıcaksın. Save attığında default çıkan yazıyı arattıracaksın ve değiştreceksin. Unutmadan Değiştireceğin yazı eski yazı cümlesindeki karakter sayısı ile aynı olmak zorunda. Boşluklarda dahil...[signature][hline]<----------------------------------------------------> <-- Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Web Design --> <----------- Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... ----------> <----------------------------------------------------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 şimdi bazen çok gereksiz yazılar çıkıyor özelliklede attacklarda bunları kaldırsak problem olmaz değilmi ?[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… simonare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: OwnerRavenLoft, 04 Eylül 2004 23:17 tarihinde demiş ki: sphereserver.exe yi herhangi bir hex editör ile açıcaksın. Save attığında default çıkan yazıyı arattıracaksın ve değiştreceksin. Unutmadan Değiştireceğin yazı eski yazı cümlesindeki karakter sayısı ile aynı olmak zorunda. Boşluklarda dahil... Ravenloft bahsettiğimiz emülator 55r 4.0.2 bu seride bu tip hardcoded speech'ler zaten script dosyası olarak gündeme getirilmiş ve sphere_msgs.scp ismi altında saklanmakta. değişikliği onun içinden yapması yeterli 700 e yakın speech hardcoded lıktan çıkartılmış duurumda ha tabii hayalgücünüz orlayacaksa hexeditorde kullanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… simonare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: plus, 05 Eylül 2004 02:27 tarihinde demiş ki: şimdi bazen çok gereksiz yazılar çıkıyor özelliklede attacklarda bunları kaldırsak problem olmaz değilmi ? ayağına vurdu eline vurdu. göbeğine vurdu gibi şeylrei kastediyorsan sphere_msgs.scp nin içersinde mevcut orda 2 tırnak arasındaki yazıyı sil tırnaklar kalsın ozaman görünmeyceklerdir. ama tamamen kalkmazlar yazı görünmez fakat satır atlar. tamamen kaldırabileceğini pek sanmıyorum. yada enazından ben bilmiyorum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 onları detail=0 yaparakta kapatabilirsin[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing 4.0.2 ile bi sorun × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
simonare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: OwnerRavenLoft, 04 Eylül 2004 23:17 tarihinde demiş ki: sphereserver.exe yi herhangi bir hex editör ile açıcaksın. Save attığında default çıkan yazıyı arattıracaksın ve değiştreceksin. Unutmadan Değiştireceğin yazı eski yazı cümlesindeki karakter sayısı ile aynı olmak zorunda. Boşluklarda dahil... Ravenloft bahsettiğimiz emülator 55r 4.0.2 bu seride bu tip hardcoded speech'ler zaten script dosyası olarak gündeme getirilmiş ve sphere_msgs.scp ismi altında saklanmakta. değişikliği onun içinden yapması yeterli 700 e yakın speech hardcoded lıktan çıkartılmış duurumda ha tabii hayalgücünüz orlayacaksa hexeditorde kullanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: plus, 05 Eylül 2004 02:27 tarihinde demiş ki: şimdi bazen çok gereksiz yazılar çıkıyor özelliklede attacklarda bunları kaldırsak problem olmaz değilmi ? ayağına vurdu eline vurdu. göbeğine vurdu gibi şeylrei kastediyorsan sphere_msgs.scp nin içersinde mevcut orda 2 tırnak arasındaki yazıyı sil tırnaklar kalsın ozaman görünmeyceklerdir. ama tamamen kalkmazlar yazı görünmez fakat satır atlar. tamamen kaldırabileceğini pek sanmıyorum. yada enazından ben bilmiyorum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 onları detail=0 yaparakta kapatabilirsin[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar