SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 mouse harbiden buymuş yanlız, ben böyle rahatını gömedim bilaer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bede logitech revolution var.. elime iyi oturuyor 2,5 senedir fln kullanıyorum tek sıkıntım orjinal adaptörü kayıp :( böyle şarj etmek için ince ayar gerekiyor.. keşke şu fareyi pilli yapsalarmış diyorum da öyle olsa zırt pırt bitebilir di bak.. neyse artık pili vadesini doldurana kadar kullanacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bugün gidip alıcam bi tane g500. normal kullanımda diğer mouse u kullanırım artık o da logitech ne de olsa ikisini de setpointten yönetebilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 gittim aldım sdfg. ufak mouse lara alışmışım biraz garip geldi ama alışırım elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 g500'den fazla memnunum.. 70 liraya düştüğünü görünce koştura koştura gidip almıştım. baya iyi mouse, tekerleğini hareket ettirdiğinizde, tekerleğin sağ ve soluna bastığınızda bile farkı hissediyorsunuz diğer sağ/sol tarafına basılan farelerden. malzeme kalitesi çok iyi. dpi olayı zaten müthiş. ayrıca normalde uzun süre mouse tuttuğumda elim terler, bunda terlemiyor, gayet rahat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Valla ben de dün aldım bi G500 de, çok üstün alet ya. Paketi bile süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kozalak said: gittim aldım sdfg. ufak mouse lara alışmışım biraz garip geldi ama alışırım elbet. ben de hep ufak mouse kullanmıştım, buna geçince bi tuhaf gelmişti sonra çok rahat gelmeye başladı. yüksek dpi'de kullan(dpi yükselt, sens düşür), alışamadım dpi yüksekliğine falan deme alışınca çok güzel oluyor. hele fps oynarken yüksek dpi tam bir cennet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Kojiroh said: Valla ben de dün aldım bi G500 de, çok üstün alet ya. Paketi bile süperdi. o ağırlıkların olduğu metal kutu... Bu arada, opera'da şu scroll'un sağ ve sol click fonksiyonunu nasıl ileri-geri olarak ayarlayabilirim ben g500 için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yazılımıyla tüm tuşları programlanabiliyor. hatta değişik uygulamalar için falan da programlanabiliyor ve kendi hafızasına o programa özgü ayarları kaydediyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 gunluk laptop kullanimimda g700 um ve ben cok mutlu bir ikiliyiz.. siddetle tavsiye ederim.. oyun mouse u kablosuz oluyormus. bu mouse la bende kabul ettim bunu... daha oncesinde direk red ediyordum :) bu arada eleman hem kablolu hem kablosuz olabiliyor.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 g700 bayağı pahalı ya. ayrıca çok fazla tuşu var. makrocular için falan yapılmış. g500 ün wireless hali olsa ii olurdu mesela. g500 ü şu an 2500 dpi da kullanıyorum. sens 4 te. oyunda 5000 dpi yapıp sensi baya düşürdüm. alışmaya başladım yavaştan... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 LuNiZ said: gunluk laptop kullanimimda g700 um ve ben cok mutlu bir ikiliyiz.. siddetle tavsiye ederim.. oyun mouse u kablosuz oluyormus. bu mouse la bende kabul ettim bunu... daha oncesinde direk red ediyordum :) bu arada eleman hem kablolu hem kablosuz olabiliyor.. ;) logitech'ten baya fazla gaming mouse kullanmisligim var, hayatimda bunun kadar rahat ve kullanisli bir mouse gormedim. fiyati kallavi olsada kesinlikle degiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 http://www.x7.cn/en/images/products/active%20view/XL-750MK-2.jpg memnunum :P. fiyat, performans bakımından en uygunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 valla g500 süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 g500(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 vatanda 70 lira olmuş bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 evet vatandan aldım ben. diğer yerlerde 140 civarındaydı yanlış görmediysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 aynen aldım bende 70 lirayi görünce :) pazartesi salı anca gelir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 DeBuffAndHeal said: http://www.x7.cn/en/images/products/active%20view/XL-750MK-2.jpg memnunum :P. fiyat, performans bakımından en uygunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Abi g500 kullanmaya başladığımdan beri scroll ile eğlenir oldum manyak gibi sdsff Hızlı kaydırma moduna alıp hızlıca döndürüyorum scroll'u, sonra scroll özellik değiştirme tuşuna hafif basıp frenleme yapıyorum. Ve manak gibi sürekli yapıyorum bunu nette dolaşırken falan bazen sdfdggsdf Baskı balatayı yiyeceğiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 aahahha evet sigıl onu yapmak çok zevkli.özellikle uzun süre pc başında olanların sıkıldığında stres atmaları için yapılması gereken bişey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ahahaah katılıyorum benim de çok hoşuma gitti. sıkılınca oynuyorum öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 off araya pazar girdi kargo yrn anca gelir peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar