BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Oynayabileceğim yurt dışı sunucusu bilen varsa IP adresiyle yazabilirmi? şimdiden teşekkürler[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 yerli server neyine yetmiyor ? ha bi de iyi ping alacağını sanıyorsan yanılıyorsun[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 jolt.co.uk[hline]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Geceleri lagın en az olduğu saatlerde bile min 150 ping alıyorum (kabloyla). Ama bu 150 ping düzgün gözükmesine rağmen düzgün olmuyor. Misal: Dial-up bir oyunda bir yurtiçi server'ından 200 ping alıyor ama az lagla oynuyor. Ama sen kabloyla yurtdışı 150 ping alıyorsun ama oynayamıyorsun. Nedenini anlamadım, loss ya da choke da yok aslında. Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 turkiyede net düzelmedikce hayal gibin geliyo. bi kere girmiştim ben hollanda serverına 550 ping gördüm gece 3 de ve kabloyla oynuyodum daha dogrusu oynayamıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 ekiden 00 pingle oynuyodum alla yurtdıında[hline]#Prena.net#... [b][i]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar