pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ayarlar havada ucusuyor cehennem evet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Gecko aquila ve onlar gibi düşünen zihniyetler sanırım forumun ne olduğunu tam olarak idrak edememiş olmalılar ki burada hadleri olmayacak şekilde yapılan veya yazılanlar konusunda istemedikleri/hoşlarına gitmeyen şeyin ortadan kaldırılmasını ister haldeler. Kendileri için ben forumun ne olduğunu açıklayayım. Forumlar tartışma ve paylaşım alanlarıdır. İster bu internet forumu olsun ister bunun için toplanılmış yerler olsun. Bu yüzden de herkes fikrini paylaşmakta özgürdür. Ki internet forumlarında pek çok başlık/konu açılır o başlık ya da konuya göre yazılar yine bu konuda yer alır. Böyle bir amaç için oluşturulmuş etkinlikte hiç kimse bana nerede yazacağımı ya da nasıl yazacağım hususunda ahkam kesme haddine sahip olamaz. Zaten foruma hizmet bu ya da buna benzer şekillerde olur. Tartışma varsa denebilir diye de bir şey yok. Bu forumdaki herkes tartışmanın ne demek olduğunu da anlayacak yaşta akıl seviyesinde. Yine de açıklayacak olursam tartışmalarda da karşıt düşünce ortaya sunulur ve böyle böyle o konu hakkında fikir paylaşımı yine gerçekleşmiş olur. Şimdi kendi açtığım başlıkla ilgili bu noktaya değinirsem yazdıklarımla ilgili sunulan fikirler başka konuya ilişkin sunulan fikirler başkadır. Ki zaten kendi başlığım "tartışma" yaratacak ortamdan çok fikir alışverişine yöneliktir. Bu ciddi bir şey olur, eğlenceli zevk içeren bir şey olur, hatta zevk veren saçmalıklar bile olabilir. Ve her birinde de olması gerekenler saygı,üslup vb. aynı zamanda olması gerektiği gibidir. Tüm bunların dışında kimse ilgisini çekmeyen bir konuya fikrini sunmak zorunda değil. Her forumda birden çok ilgi alanına hitap edilmeye özen gösterilir. Burası ilgisini çekmiyorsa diğerlerinde kendine yer açar. Kimse kimseye zorla bir şey dayatmıyor. Bu yüzden kimse bundan sonra benim gidişime karışmasın. Yok şurda yaz yok burda yazma gibi hadlerine sığmayan şeyleri asla söylemesin. Tekrar tekrar söylüyorum forumlar paylaşım alanıdır. İsteyen istediğini belli kurallar içerinde paylaşıp kişilere sunabilir. Ki bu kişilerden de isteyen kendi fikrini de verir isteyen ilgilenmez kendi yolundakileri ile devam eder. Kendi üslubumdan kendi kullandığım alanlardan kendimden gayet memnunum. Her kim memnunsa da zaten gelir benim konuma fikrini paylaşır ya da yanlış olan bir şey varsa düzeltir. Bunun dışındakilerse ilgisini çekmiyorsa bir daha konuya bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 çok uzun okumadım ama akilaya laf edildiğini gördüm.. "kardeeeeeeeeeşşşşş akıllıı ooollll!!111" derken sağ elimi de kaldırdım havaya, parmakları sallıyoruz tabii kardeeeeşşş derken. öpüşün barışın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 erbakan okeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bazen bööle fiti fiti hızlı hızlı okuyorum uzunda olsa yazılar. Göz ucuynan hem de ama bugün o günlerden biri değil, okuyan biri özet geçebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 uykusuz olduğum için anafikri anlamadım ama üslubu iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 arkadaş korumam altındadır yamuk olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 biraz fazla ciddiye alır sadece (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 akila'da benim korumam altında olm!!! gerçi o da kendisini korur. ama uzaklarda diye vekaleten koruyorum ben.. gece yarısında alsancak garında beni bekle! tozlarımızı paylaşıcaz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ÇABUK BİRİ BENİ KORUSUN !11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 pipet abi şapkadan kura çektik seni gecko koruyacak.. kısffmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 umdumuzu deil buldumuzu artık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 dasaaa said: pipet abi şapkadan kura çektik seni gecko koruyacak.. kısffmet sfdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 dasaaa said: akila'da benim korumam altında olm!!! gerçi o da kendisini korur. ama uzaklarda diye vekaleten koruyorum ben.. gece yarısında alsancak garında beni bekle! tozlarımızı paylaşıcaz!!!! bu arada sen baya baya çözmüşsün izmir'i de paylaşılacak tozum yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 izmir'e bi daha gelene kadar topla o zaman. kapı arkalarına falan bakıver bi. belki toz çıkar. ama ben en çok eski hongkong filmlerinde dövüşlerde sert vurunca toz çıkıyor ya. onu seviyorum. http://www.youtube.com/watch?v=KdHbqGE1S8g&feature=related adam tüm filmi koymuş yaw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Klavyemin bozulmasına yönelik lanet okumaları aldığımı düşünmekteyim. Klavyem bozulacak 'yazamıyorummm' olacaktı. Ama onun da üstesinden gelerek hala yazabiliyorum. Yaa yaa. Klavye olmayabilir, burnumdan getirse de ekran klavyesi var onun yerine.O bile yetiyor demek ki. Neyse ki klavyem düzelmese de yerini hemen dolduruverdim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 akilaya laf gelmiş akilayı daha çok seviyorum ben de akilanın arkasına geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ayrıca demokratik bir forum değil burası, monarşik moderasyon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Delicatessen said: Klavyemin bozulmasına yönelik lanet okumaları aldığımı düşünmekteyim. Klavyem bozulacak 'yazamıyorummm' olacaktı. Ama onun da üstesinden gelerek hala yazabiliyorum. Yaa yaa. Klavye olmayabilir, burnumdan getirse de ekran klavyesi var onun yerine.O bile yetiyor demek ki. Neyse ki klavyem düzelmese de yerini hemen dolduruverdim. :D klavyeni döv, yumrukla, tekme de at arada. düzelecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dasaaa said: klavyeni döv, yumrukla, tekme de at arada. düzelecektir Vallahi düzeldi. :) Geri dönmüş oldum ben de eski klavyeme. Şiddet iyi yönde kullanılabilir elbet. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar