shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Orjinal nwn oynayan yok mu hiç ya? şöle hep beraber toplansak bi server bassak lotr serverlarında gondor olup orc biçsek falan?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ben. ama hotu cdkey imi bi arkla paylaşmıştım, şimdi onu kullanamıom, server a o arkadaş girio ben giremiom. nwn+ sou olursa ancak.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 var ama m1-2 hafta içindesatcam.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ara sıra Bastions of War ve City of Arabel sunucularına giriyorum.[signature][hline]Nwn1 Modüllerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben varım NWN - SoU - HoU 3lüsü orjinal Kafama göre (genellikle pvp olmayan) serverlara giriyorum.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben Ajojahti serverındayım (modul times of nordock mu öle bişi) girecek olursanız özel mesaj atın beraber rp manyaa olalım :D[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ben sipariş ettiydim geçen gün orjinal Cuma gecesi verdim bugün pazar inşallah pazar çalışıyordur kargo pazar günleri de gelir kargo , yok gelmezse salı herhalde yarın da resmi tatil çünkü[signature][hline]Artık ben de hacettepeli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bende var ama bilgisayara format atım karakterler uçtu[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 beyler bi zaman ayarlayıp hep beraber bi rp serverına yumulsak?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar