shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Orjinal nwn oynayan yok mu hiç ya? şöle hep beraber toplansak bi server bassak lotr serverlarında gondor olup orc biçsek falan?[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
bega Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ben. ama hotu cdkey imi bi arkla paylaşmıştım, şimdi onu kullanamıom, server a o arkadaş girio ben giremiom. nwn+ sou olursa ancak.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 var ama m1-2 hafta içindesatcam.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Capulcu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ara sıra Bastions of War ve City of Arabel sunucularına giriyorum.[signature][hline]Nwn1 Modüllerim
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben varım NWN - SoU - HoU 3lüsü orjinal Kafama göre (genellikle pvp olmayan) serverlara giriyorum.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben Ajojahti serverındayım (modul times of nordock mu öle bişi) girecek olursanız özel mesaj atın beraber rp manyaa olalım :D[signature][hline]Guitarist Orc Chief ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ben sipariş ettiydim geçen gün orjinal Cuma gecesi verdim bugün pazar inşallah pazar çalışıyordur kargo pazar günleri de gelir kargo , yok gelmezse salı herhalde yarın da resmi tatil çünkü[signature][hline]Artık ben de hacettepeli oldum
nuki Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bende var ama bilgisayara format atım karakterler uçtu[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 beyler bi zaman ayarlayıp hep beraber bi rp serverına yumulsak?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Öne çıkan mesajlar