Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Orjinal Nwn'ci Var Mı??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Orjinal nwn oynayan yok mu hiç ya? şöle hep beraber toplansak bi server bassak lotr serverlarında gondor olup orc biçsek falan?[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
ben. ama hotu cdkey imi bi arkla paylaşmıştım, şimdi onu kullanamıom, server a o arkadaş girio ben giremiom. nwn+ sou olursa ancak.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
ben Ajojahti serverındayım (modul times of nordock mu öle bişi)

girecek olursanız özel mesaj atın beraber rp manyaa olalım :D[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
Ben sipariş ettiydim geçen gün orjinal Cuma gecesi verdim bugün pazar inşallah pazar çalışıyordur kargo pazar günleri de gelir kargo , yok gelmezse salı herhalde yarın da resmi tatil çünkü[signature][hline]Artık ben de hacettepeli oldum
Mesaj tarihi:
beyler bi zaman ayarlayıp hep beraber bi rp serverına yumulsak?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
  • Yeni Oluştur...