Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bittabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kadının memnun kalmadığı konusunda da mutabıkız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 değiliz şükrü tatmin olduğunu düşünüyor ben ise tatmin olsa böyle bir come back yapmazdı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 adamın ağzına sıçmış yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 belki de adam bunu tehdit etmiştir eğer benimle yatmazsan herkese kaşara olduğunu söyleyeceğim falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kıssadan hisse "iş yerinden çalışma arkadaşları ile sex no dedim.." ayşe varman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Adamın donup kalmasi cok iyi ya. Boy degil islev onemli gibi bi laftan da bihaber. Mesela Ali Kirca olsaydi orada, "literature yeni pozisyon soktum lan ben, ne dion sen" diye yapistirirdi lafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 http://www.pressturk.com/haber/kadinlarin-yuzde-60i-iste-seks-yapiyor/37751.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 @bittus: fırsat vermemiş valla hiç kadın.. youtube'a jeton atma imkanımız olsa fatality yazardı ekranda.. öle diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kadın gerçekten zamanlamayı süper ayarlamış. arada sadece adamın suratındaki eblek ifadenin görülebileceği kadar zaman bırakıp bir dahaki habere geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Ardeth said: http://www.pressturk.com/haber/kadinlarin-yuzde-60i-iste-seks-yapiyor/37751.html kinetixi çağırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 fuck you san diego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 AHAHAH süpermiş. Yalnız patladığı nokta, o lafla aralarında birşeyler olduğunu ve bir yerde bunu takdir ettiğini ima etmiş de oluyor. ;) said: “I’ve already had questions from Melbourne’s Herald-Sun asking if Mark and I have ever had history. To which I promptly said ‘No, never.’ … I just need to give you some background on Mark Aiston. Those is Adelaide who know Mark Aiston know that he’s a practical joker, and a prankster, and he’s always cracking jokes and trying to catch us out. So I’ve always had in my mind a desire to try and catch him, um, and on air no less. But, um, he just stepped right open into that, don’t you think? He just served it up, and I didn’t even have to think, I just lobbed it back. And it was only afterward that we crossed to the weather and went to a commercial break, we just lost it. We were in hysterics there on the news desk. I had no idea it would get this big.” THAT'S WHAT SHE SAID! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar