Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Meselesi Vol.24562432187654

0ne

Öne çıkan mesajlar

İşte farkta burda başlıyor ahmedinejad.Bak şimdi
"abi neden etmeyeyim ki? eğer hoşuma gittiyse. bir ilişkiyi insan sadece yokluktan mı kurar yani. daha iyisini bulamam hah bunu seçeyim mi dersin yani. böyle yapan kız zaten yarın seni terk eder, terk edilir de çünkü her zaman daha iyisi/ daha güzeli vardır etrafta."

burda ne diosun biliomusun ? benim için SADECE fiziksel özellikler önemli diyorsun. Bu kızlar için geçerli değil.Bu yüzden taş hatunların yanında çirkin tipsiz erkekler görüp " abi herife bak yanındakine bak aq kesin herifin parası var vs diyip yakınmaya başlıosun.Öncelikle bunun farkına varman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Diferansiyel said:

Daha basit anlatıyim o zaman.Talep çok,Arz az.Seçeneklerin çok demek istemiştim yukarıdaki örnekte.Farklı olanı seçiceksin doğal olarak.Farklıdan kastım güçlü,yetenekli,soyunu devam ettirmede başarılı olucak birini.(Discovery izleyen yokmu ?)
Bu yüzden fark yaratman gerekiyor.Yani kızla gidip basit sohbet ettiğin zaman o kızla bunu herkes yapıyor.Neden seni seçsin ?
Farkın ne diğer 100 kişiden?
kız koca aramıyor alt tarafı flört edicekler biraz ilgi gösterse ,yavşasa ortalama bi tipi her kız kabul eder
Sosyal ağlarda paylaş

sormuş zaten arkadaşına şimdi okuyorum.Farklı düşünüyormuş doğal...
Genel problem şu oluo onu yazıyim kaçıyorum. Kitlenioyoruz.Konu bulamıyoruz konuşucak.Bunu yenmen lazım gelince anlatırım bunu da biraz derin bi konu.Yaptıkları testleri de geçmen gerekiyor.
Zaten bunları yaptığında herhangi extra birşey yapmana gerek kalmıo ha desen olur dicek kıvama geliyorlar.Ayrıca işyerindeki diğer arkadaşlarınla aynı şekilde aranı çok iyi tutarsan forcelu başlarsın yeni sosyal ilişkilerine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...