Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 niye boyle yetisiyoruz cok merak ediyorum. open source'un super geri kaldigi ulkelerden biriyiz. community projeleri vs katiyen yoktur. yani ortalama bir birey olarak pek birsey geri vermeyiz ama almaya gelince "ttnet niye internet yavas, torrenti kismam lazim" edik: ben farkliyim demiyorum, niye boyleyiz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 editsiz edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 kullanmamamın 2 sebebi; Virüs, Trojan vs. olması. Crack'di patch'di bunlarla uğraşmak. yazda eski pc'ye döşeyeceğim linux'u, basacayım film torrentlerini go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 xetraynex said: senko said: etik acidan haklisin ama ben daha o kadar deger yargilari yuksek bi adam degilim. korsan kullanabiliyorsam sonuna kadar kullanirim, su korsan kullanmanin basitliginde ve risksizliginde araba calabilsem garajim cem yilmazinkiyle ayni olurdu. senin yazilimlari korsan kullaninca millet gorecem ben seni :p dedim abi benim yazilimi korsan kullanan adami tenhada sikistiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar