DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Seslendirme firmaları için nasıl başvuru yapılır yada TRT gibi kanallarda çalışabilmek için yine KPSS fln istiyorlar mı? Mektepli olmak şartmı bu iş için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ben yıllar önce trt de staj yaparken seslendirmecilerle konuşmuştum ve çok "extraordinary" insanlar diyebilirim. inanılmaz sesler çıkartıyorlar ve ses kimlikleri çok büyük değişim gösteriyor. ilk başta bu yeteneğe sahipmisin en büyük mesele bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 trtde muhtemelen torpil sınavını geçmek gerekiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 myshkin in dediğiyle alakası bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bi arkadaşımla ankara oran daki stüdyolara gitmiştik, gerçekten çizgi film karakteri gibi bir sesi vardı arkadaşın.stüdyoda deneme amaçlı bir kaç şey okutuldu (vurgulamayla ilgili cümleler, karışık tekerlemeler vs). diksiyon kursu vs alıp, kendinizi gelişitirip gelirseniz çeşitli işler çıktığında size ulaşabiliriz demişlerdi ama herhangi bir eğitim/sertifikanın şartlığından bahsetmemişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Söz konusu ses olunca bende çok torpil olacağını sanmıyorum iki gün sonra şunu yap dediğinde torpilliyim ben değil şu yapsın denmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar