sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Pasta said: adamlar dünyayı ele geçirme planlarından vakit ayırıp adam gibi bi dil yapamamış ki. bence bu çok doğru aşkdjasldjadfafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ispanyolca filan öğren latin hatunlar ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 İspanyolca inanılmaz işime yarar zira herkes ispanyol zannediyo 3-5 kelime konuşursam net gece 12'den sonra ispanyol'um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ola, me gusta kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 me gusta derken parmakla hatunu işaret edicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Olm burada türkler sırf türk'üm dememek için karılara kıbrıslıyım falan diyorlar lan. pathetic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 deve esprileri tak etmiştir canlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 dasaaa said: hatırlat bi videoyu bu arada abartmışım abi şunları da unutmamak lazım Hubschrauberlandeplatz diyor ki. helikopter iniş pisti sevgili salak alman.. bu 3kelimedir.. yanyana yazman bi boka yaramıyor ve işi zorlaştırıyor. Hoechsgeschwindigkeitsbegrenzung azami hız limitiymiş.. 3kelime yine.. mal bunlar almancayi zorlastirmiyor, yilda 2-3 kere falan kullaniyosun o zincirleme sözcükleri zaten. ayrica beraber yazilmazsa olmaz. almanca ögrendigin zaman cok güzel bi dil esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sipeyskeyk said: Olm burada türkler sırf türk'üm dememek için karılara kıbrıslıyım falan diyorlar lan. pathetic. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 aa ben espriyi yeni anladım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 said: ayrica beraber yazilmazsa olmaz. almanca ögrendigin zaman cok güzel bi dil esasen. ya bırak.. nükleer patlamayı durduracak kırmızı bir tuş olsa ona bile abreschnerkernreaktionknopf falan demişlerdir bişi demişlerdir. adam görse bile basmaz.. ya alman diyorum, alman bile dokunmaz ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Belki boşluk tuşunun adı munchinfesenkromphzrkerg dir ondan basmıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 adamalarin boyle boyle kelimleri var spitzmundwackelohrenblinzelnaugenschnuppernasengesicht strassenbahnhaltestellensitzplanverkauferaehnlichkeitsgefühl donaudampfschifffahrtselektrizitaetenhauptbetriebswerkbauunterbeamtengesellschaft donaudampfschifffahrtskapitänswitwenversicherungspolicenvermittlerprovisionsvorsteuerabzugsberechtigungsklausel sonra niye dunya savaslarini kazanamadik, bunlari ne fax cekersin ne telefonda soylersin, enigmaya koysan alet patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Çince diyorum sipeys. Öğreniyorum çok kolay ve harbiden yararlı bi komünite. gogo Chinois Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 cincenin de neyini ogrendigin onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 çince ne ya rusça öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 böcek yiyorlar onu engellesin yeter. bana dana eti verin böcek değil.. bunu öğrensen yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 mandalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 dasaaa said: böcek yiyorlar onu engellesin yeter. bana dana eti verin böcek değil.. bunu öğrensen yeterokan'a bağlanan kadın geldi aklıma çocuk böceğe yicek gibi bakıyo çinli galba falan filan diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar