conzy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Server da Plevel la gore Nick ın ustunde yazan script yani plevel 7 tepemde *Owner* yazmasını ıstıorum Langame de Normade Gm nıckım yazıor plevel7 bıle olsa[signature][hline]Sözlerim Silahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: conzy, 02 Eylül 2004 17:33 tarihinde demiş ki: Server da Plevel la gore Nick ın ustunde yazan script yani plevel 7 tepemde *Owner* yazmasını ıstıorum Langame de Normade Gm nıckım yazıor plevel7 bıle olsa Sakin ol Arkadaşım, biraz daha araştırmayı denersen eğer, birçok yerde bununla ilgili yazılar bulabilirsin. 55i kullanıyorsun sanıyorum, bu durumda bir event yazıp bu event'in içerisine ON=@CLICK IF (==2) MESSAGE=(Counselor) RETURN 0 ELSEIF (==3) MESSAGE=(Seer) RETURN 0 ELSEIF (==4) MESSAGE=(Game Master) RETURN 0 ELSEIF (==5) MESSAGE=(Developer) RETURN 0 ELSEIF (==6) MESSAGE=(Administrator) RETURN 0 ELSEIF (==7) MESSAGE=(Owner) RETURN 0 ENDIF Yazman işine yarayabilir. Bunun dışında 55i nin revision serisinde prefix ve postfix tanımları var, bunlarla da güzel nadide şeyler yapılabilir zannımca. SimSeK Theselia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hmm harbiden..[signature][hline]NoFear NoRegret alhfacair demiş ki:salla ya ben uo ya aşığım o da bana boşver karı kızı [Bu mesaj Elvenpath tarafından 02 Eylül 2004 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 arama yap.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unlive Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Yapmaz niye yapsınki bak açtı konuyu aldı cevabını. Bu işin çözümünün olmadığına inanmaya başladım.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conzy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Eyw saolun kardesler ama Su Sphere sorununu cozemedik ya[signature][hline]Sözlerim Silahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Karamsar olmamak lazım, ilk seferde birçoğumuzun başına gelmiştir(en azından benim başıma geldi) direk doğru düzgün bir araştırma yapmadan zaten yanıtlanmış soruları sormak eylemi... Neyse araştırmadan sormaya devam edilirse o zaman o kişiye karşı yaptırım uygularız, döveriz, söveriz, üstüne çıkıp pestili çıkana kadar üstünde zıplarız, lakaplar takıp internette yayarız :) vs vs vs... :) SimSeK Theselia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unlive Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 lakap takmayı sevdim :) takarım valla[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ok o zaman moderator'lerden rica edelim, Araştırma yapmadan arka arkaya 5 ayrı konuda soru soran "dombili" olsun :) hele ki böyle elini uzatıp alabileceği bi mesafedeyse(internet uzaklığı tabii :) ) bilgi, o zaman "essek sıpası" olsun isimleri :) Ya da forumda isimlerinin altında öyle yazsın :D SimSeK Theselia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Acil kilit !!![signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conzy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Verdiğin scp yi attım ama hiç bir şey fark etmedı Sphere 55i kullanıyorum...[signature][hline]Sözlerim Silahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Hmm içimden geldi sorayım dedim, Hiç söylediğimi yapıp biraz araştırma yapmayı denedin mi? Valla eğer yapmadıysan oylama açıcam "dombili" lakabını takmak için :P Neyse, Esas'ta şuna benzer birşey yapmanda fayda olabiler. aşağıdaki kodu spheretables.scp içinde [SKILLCLASS 0] bölümünün en altına yaz said: ON=@CLICK IF (==2) MESSAGE=(Counselor) RETURN 0 ELSEIF (==3) MESSAGE=(Seer) RETURN 0 ELSEIF (==4) MESSAGE=(Game Master) RETURN 0 ELSEIF (==5) MESSAGE=(Developer) RETURN 0 ELSEIF (==6) MESSAGE=(Administrator) RETURN 0 ELSEIF (==7) MESSAGE=(Owner) RETURN 0 ENDIF [ ] arasında kalan her yer ayrı bir bloktur, dolayısıyla dikkat et bir başka bloğun içinde kalmasın. Bak, biz bilgimizi paylaşmaya çalışıyoruz, sen de yardımcı ol ve önce bir iyice araştır, sonra yine bulamazsan yardım iste... Hem kendini geliştirmiş olursun(öğrendiklerin daha kalıcı olur), hem de buralar da aynı sorunlara tekrar tekrar çözüm bulunan yazılarla dolmamış olur :) SimSeK Theselia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conzy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Varsa bir problemin pm at istediğimi sorarım FOrum yetkilimisin bir şey sorduk dombili falan asdasd[signature][hline]Sözlerim Silahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: conzy, 03 Eylül 2004 11:58 tarihinde demiş ki: Varsa bir problemin pm at istediğimi sorarım FOrum yetkilimisin bir şey sorduk dombili falan asdasd Eh, sorunun yanıtı yerine "farklı" bölümlerini gören zihniyet... Her neyse, konuya dönecek olursak, yazılanların yardımı oldu mu? SimSeK Theselia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cabum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 forumu okudum ama conzy ısımlı adamın sorunu belli ortada SımSek sende bır cvp yazmak ıstıyorsan O script i full duzgun olarak yazkı konu büyümesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conzy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Ya Abi Deniyorum Sphere ya atıorum scp olarak yine aynı kimse yanlıs anlamasın yani.. Bilsek sormayız öğrenmek içinde Help me yani..[signature][hline]Sözlerim Silahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 nebula scriptleri kullanıyorsundur büyük ihtimal fix.scp içinde events gmfix diye bişi var onun altına verilen scpyi ekle olacak.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| | ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conzy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Nasıl olucak fix.cfg yok mlsf full olarak yazarmısınız.[signature][hline]Sözlerim Silahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 fix.cfg değil fix.scp onun altındaki gmfix yazan yerin altına verilen scripti koy[signature][hline]SlayerTR Lucas Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conzy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ya ben körüm yada yok :D içindekileri yazarmısınız içine[signature][hline]Sözlerim Silahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Oy Oy Oy Oy ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar