archipegalos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Laptop almayı düşünüyorum fakat fiyat ve hız konuşunda kafam karışık... önerebileceğiniz iyi bir laptop var mı? not: Laptopı Amerika'dan getirteceğim...(Yaklaşık 800$ civarında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kesinlikle centrino al 1.5 üzeri olsun, bir de ram 512 falan olursa doom3 bile oynarsın öyle söylim :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yavaş oyna doom 3 :P p4 mobile 2.8 ht, 1024 ram, 128 mb ekran kartlı laptopum var, pes bile oynayamıyorum adam gibi.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 centrino 1.6, 1024 ddr, 64 mb radeon 9600 mobility ile ben bütün ayarlar maksimumda iken 1024x768'de oynayabiliyorum sana geçmiş olsun ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 hatta çözünürlüğü eksik yazmışım ;) doom konusuna attığım eski mesaj ^_- said: BlackRose, 09 Ağustos 2004 10:53 tarihinde demiş ki: centrino 1.6 mhz işlemci, 1 gb ddr, 64 mb ati radeon 9600 mobility ekran kartı ile 1280x1024 çözünürlükte, mediumda, 4x AA açık, gölgeler kapalı config ile oynadım laptopta, 25-30 fps alıyorum, gölgeleri açmayı deneyim ama 20nin altına düştüğü için ondan fedakarlık etmek zorunda kaldım başta biraz sorun yaşadım kitleniyordu bir süre sonra, 9600 mobility için 8.01 ati sürücülerini yükledikten sonra düzeldi ve nihayet oynayabildim çok beğendim, grafik, ses, oynanabilirlik, senaryo, korku alanlarındaki notum: 10/10 herkese iyi oyunlar... gerçi yine yanlış olmuyor, 1024x768 e çekince o düşürdüklerimi de açabiliyorum yani bi üstteki ifade de doğru oluyor o zaman... her neyse zaten konu o değil, ben sadece uç bir örnek olsun diye dedim, p4 ht yerine centrino tavsiye ederim, en azından önerebileceğim bir şey varsa o da budur [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 04 Eylül 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 800$ civarina centrino bulamazsin en ucuz centrinolar acer daydi sanirim gordugum 1200$ centrino 1.5, 512mb ram, 40gb hdd, combo drive vs dedigin fiyata p4 2.8, celeron, celeron m tarzi islemcili laptoplar veya p3 ler bulabilirsin. eger dusundugun desktop replacement tarzi biseyse isini gorur ama pil omru, tasinabilirlik konularinda seni hayal kirikligina ugratabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 amerikada fiyatları bilmiyorum belki 800 dolara da orada bulabilir diye söylemiştim :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 www.dell.com o fiyata laptop zor... daha dogrusu mantiksiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar