MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ya bu meret yeterli alan olduğu halde yetersiz alan diyor. readme de 1.5 gb gerektiği yazıyor bende 2.33gb var. ona rağmen sorun veriyor. başına gelmiş olan, anlayan var mı?[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 bide yüklendikten sonra belli bir yer istiyor ondan artizlik yapıyor olabilir biraz daha yer açıp dene.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 off onu hallettim bu sefer de oyunda oxbay a giremiyorum. yaklaşık 7mb lık bi dosyayı yüklemede hata verdirtiryor. netekim nette de bulamıyorum dosyayı elinde olan varsa bi ara bana göndersin lütfen. ResourcesModelsLocationsTown_OxbayTownoxtown.gm dosyası elinde olan varsa bana ulaşsın lütfen.[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 up! makinasında yüklü olan biri lütfen ya:([signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui
Karahanli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 acaba oyuna başladıktan kısa bir süre sonra kendiliğinden kapanma sorunu yaşayan biri varmı acaba? varsa sebebi nedir...?
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 oxbay e girerken mi oluyor? öyleyse yukarıdaki problemden dolayı.[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui
Karahanli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 gemiden şehre girer girmez gidior oyun... ama öle hemende deil... iki laptopta denedim birinde hemen gidiyor diğer laptopta bir iki dakka sonra gidior... her ikisindede defalarca denedim...
Öne çıkan mesajlar