cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dasaaa sen bugün fena yakalıyosun zayıf noktaları. ama ben bunları lobutlarımla döverim,kafasınıbaşını kırarım
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 iyi fikir aslında ya.. biz de "açılın ben doktorum" diye.. fazla zarar verme ama.. tamam mı? doktor değiliz çünkü.. beyin kanamasından ölürse anında seni işaret ederiz.. "deli bu, psikopat" falan deriz
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 tamamdır ben silahlarımı hazırlıyorum.lobutlar,özellikle poi,pilates lastiği vs bunların etkili silahlar olabilceğini düşünüyorum hakim ellerde
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 cerebralis said: dasaaa sen bugün fena yakalıyosun zayıf noktaları. ama ben bunları lobutlarımla döverim,kafasınıbaşını kırarım kızları mı dövüyorsun O_o yardım ediim mi dicem ama bi beyfendi olarak dokunmuyorum ben onlara onun yerine travesti falan kiralayıp onlara dövdürüyprum. Hem erkekliğe bok sürülmemiş oluyor hemde erkek gücüyle dayak yemiş oluyorlar ^_^
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yok canım dövmek falan.spor müsabakası sjdagsjgd
olitere Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 cerebralis said: ama uyardım defalarca o kaşların ayrılma vakti artık geldi diye. ayıramam onları dedi diretti. en azından bi toparlasak dedim inceltmeden,de get dedikaşını aldırmadı diye notunu mu kırdın
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 wastyrx said: Tamam lan dağılın yeter O_o bak sen şunu bir izle. http://www.imdb.com/title/tt0486674/ herşey (herşey nasıl yazılıyordu lan!) çok güzel olacak'ın amerikan versiyonu gibi. valla bak.
Öne çıkan mesajlar