Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yil 2011, hala windows'u macos'tan iyi sanan fakirler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mum_Chamber said: yil 2011, hala windows'u macos'tan iyi sanan fakirler var. e haklı? (tu) *nix > windows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mum_Chamber said: yil 2011, hala windows'u macos'tan iyi sanan fakirler var. macosta yapip windows ta yapamadigimiz neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Laorx said: oyunlar etkileyeci değil ama ilerde etkileyici oyunlar çıkıcaktır diyeblirim çünkü yeni tabletler nvidia tegra 2 ile geliyorlar. özellikle motorola xoom'dan umutluyum. gelicek oyunlardan bir tanesi http://www.youtube.com/watch?v=93vib0PTk1Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 android vs iphone http://blogs.computerworld.com/17941/android_ios_app_profit?source=rss_blogs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
udede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 merhabalar internette araştırdım corona sdk diye bi programla iphone için oyun yapılıyor ve lua dilini kullanıyor bende bu işe yeni başladım biraz java bilgim var sormak istediğim şey ben oyunun grafiklerini nasıl yapabilirim photoshop mu yoksa flash mı kullanacam ya da corona da grafik hazırlanabiliyor mu? atıyorum balon kürek gibi takıldığım konu grafikleri yapmak corona sdk da oyun yapmak çok daha basitmiş objective-c ye göre yardımlarınızı bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar