Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Futbol kariyerim noktalandı.

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar evdeki bol köpüklü temizlik fantezisi sonrasında düz taban ayakkabılarımla eve girdikten sonra havada 4 parende atarak kıçımın üzerine cakıldıgımdan dolayı futbol kariyerim sona erdi adsfadsf şaka bi yana harbiden acaip agrıyo ne iyi gelir buraya ne süriym bi an felç kaldım sandım arkadaş tam kıç kemiğini çaktım yere. voltaren lasonil falan işe yararmı kas gevşetici diye biliyorum onları
Sosyal ağlarda paylaş

Bence futbol hayatını bitirecek kadar büyük bir problem yoktur. Eğer öyleyse olsaydı ilk işin buraya topic açmak değil doktora gitmek olurdu çünkü fazlaca büyük biri acı hissederdin.

Benim ayak halı sahada bir sakatlanmıştı gece uyudum, ertesi gün doktora gitmek durumunda kaldım çünkü yürüyemiyordum. Alçıya almaya kalktı herif, aldırmadım, istemem alçı falan dedim ısrar etmedi, her gün bandajla sarmamı söyledi. Yaptım. 3 hafta kadar düzgün yürüyemeyemedim, topal stayla gezdim. Sonra kendiliğinden geçti gitti ama bayağı uzunca bir süre yürüyüşüm değişmişti o sakatlık yüzünden. Bayağı şişmişti bir de, bilekteki sağda ve soldaki iki çıkıntı yuvarlak kemikler kaybolmuştu şişliğin içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

Bence futbol hayatını bitirecek kadar büyük bir problem yoktur. Eğer öyleyse olsaydı ilk işin buraya topic açmak değil doktora gitmek olurdu çünkü fazlaca büyük biri acı hissederdin.

Benim ayak halı sahada bir sakatlanmıştı gece uyudum, ertesi gün doktora gitmek durumunda kaldım çünkü yürüyemiyordum. Alçıya almaya kalktı herif, aldırmadım, istemem alçı falan dedim ısrar etmedi, her gün bandajla sarmamı söyledi. Yaptım. 3 hafta kadar düzgün yürüyemeyemedim, topal stayla gezdim. Sonra kendiliğinden geçti gitti ama bayağı uzunca bir süre yürüyüşüm değişmişti o sakatlık yüzünden. Bayağı şişmişti bir de, bilekteki sağda ve soldaki iki çıkıntı yuvarlak kemikler kaybolmuştu şişliğin içinde.

futbol muabbeti geyik zaten ya. takla attım resmen havada novalgin yapıştırdım lasonilin yarısını boşalttım malum bölgeye. bakalm gece ağrı yaparsa yan taraf ssk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...