Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Arkadaşlar evdeki bol köpüklü temizlik fantezisi sonrasında düz taban ayakkabılarımla eve girdikten sonra havada 4 parende atarak kıçımın üzerine cakıldıgımdan dolayı futbol kariyerim sona erdi adsfadsf şaka bi yana harbiden acaip agrıyo ne iyi gelir buraya ne süriym bi an felç kaldım sandım arkadaş tam kıç kemiğini çaktım yere. voltaren lasonil falan işe yararmı kas gevşetici diye biliyorum onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 offf düşünmesi bile çok kötü :S geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yat dinlen bir kaç gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 parende atayim derken koluma demir girdö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Çok acıyorsa çatlak falan olabilir doktora git derim ilk fırsatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 morarmaması için lasonil.kas gevşetici de sürebilrsin,volteren ya da başka bişi heh bengaydı galba.bir süre ağrını alır.Ağrı kesici de iç bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 eyw yanlız şaka maka vakit ilerledikçe resmen orda bi taş varmış gibi zor hareket ettiriyo. düşerken ufoyada tekme atmışım vidaları fırlamış. son voleyi çekmişim anlıcagınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 taş var gibiyswe %80 kaslar üstüste binmiştir.kas gevşetici öneriyorum ben.yanlız gene de doktora gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 vaniLLe said: parende atayim derken koluma demir girdö vay be eski patiye bak. tüm postlar geçmiş olsun içerikli. herkes ne kadar yardımcsever ne kadar şefkat dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yanniz sadece merhem falan sürmekle kalma üstüne bandaj falan da yap, bisiler sar. sicak tutar daha efektif olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 evet ütüyle havluyu ısıt öyle koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ananem şimdi atkı sar beline dedi. old-school kendisi. denemeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kuyruk sokumundaki kemik kırılırsa yada yamulursa filan çok feci. git bir doktora sonra daha kötü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bence futbol hayatını bitirecek kadar büyük bir problem yoktur. Eğer öyleyse olsaydı ilk işin buraya topic açmak değil doktora gitmek olurdu çünkü fazlaca büyük biri acı hissederdin. Benim ayak halı sahada bir sakatlanmıştı gece uyudum, ertesi gün doktora gitmek durumunda kaldım çünkü yürüyemiyordum. Alçıya almaya kalktı herif, aldırmadım, istemem alçı falan dedim ısrar etmedi, her gün bandajla sarmamı söyledi. Yaptım. 3 hafta kadar düzgün yürüyemeyemedim, topal stayla gezdim. Sonra kendiliğinden geçti gitti ama bayağı uzunca bir süre yürüyüşüm değişmişti o sakatlık yüzünden. Bayağı şişmişti bir de, bilekteki sağda ve soldaki iki çıkıntı yuvarlak kemikler kaybolmuştu şişliğin içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ben de aynı yeri üzmüştüm zamanında. Daha farklı bir şekilde tabi. Apartmandaki merdivenlerin korkuluğundan kayarken en son taraf pek kaygan değilmiş. O hızla fena vurmuştum çatal üstü kemiği. Ben hiçbir şey yapmamıştım ama, belki 4-5 sene her dokunduğumda acıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 havuç kullanabilirsin, o bölgedeki acıyı azaltır fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: Bence futbol hayatını bitirecek kadar büyük bir problem yoktur. Eğer öyleyse olsaydı ilk işin buraya topic açmak değil doktora gitmek olurdu çünkü fazlaca büyük biri acı hissederdin. Benim ayak halı sahada bir sakatlanmıştı gece uyudum, ertesi gün doktora gitmek durumunda kaldım çünkü yürüyemiyordum. Alçıya almaya kalktı herif, aldırmadım, istemem alçı falan dedim ısrar etmedi, her gün bandajla sarmamı söyledi. Yaptım. 3 hafta kadar düzgün yürüyemeyemedim, topal stayla gezdim. Sonra kendiliğinden geçti gitti ama bayağı uzunca bir süre yürüyüşüm değişmişti o sakatlık yüzünden. Bayağı şişmişti bir de, bilekteki sağda ve soldaki iki çıkıntı yuvarlak kemikler kaybolmuştu şişliğin içinde. futbol muabbeti geyik zaten ya. takla attım resmen havada novalgin yapıştırdım lasonilin yarısını boşalttım malum bölgeye. bakalm gece ağrı yaparsa yan taraf ssk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 abi geçmiş olsun öncelikle.merhem falan sürseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar