Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alçı ve Çamurla Gargoyle'ımsı kelle çalışmaları...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

said:
horacegoesskiing, 28 Ağustos 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
http://www.conceptart.org/forums/showthread.php?t=18287&page=3&pp=60&highlight=clay

threadi baştan sona takip etmenizi tavsiye ederim. bu arkadaşa gönül rahatlığıyla küfredebilirsiniz. ben ediyorum. [/quote
Helal olsun... Süper yapmış...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 28 Ağustos 2004 21:17 tarihinde demiş ki:
Benim bildiğim yurt dışında gargoyle yapımına ayrı bir ilgi duyuluyor bırak izin vermemeyi...

bildiğim kadarıyla gargoyle lar kiliselerin koruyucuları gibi görülüyorlardı. fransa'da birçok örneği var, notre dame'ın meşhur gargoyle'larını herkes bilir mesela.[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Sosyal ağlarda paylaş

cok guzel cok hosuma gitti. ilk gargoyla daha cok half orc half gargoyle olmus ama cok basarili. ikinci gargoyla da cok guzel onuda boyasan mesela soyle koyu gri falan, sonra catlaklar yapsan ustune manyak olur.

star wars epi.2 dvd sinde film dizaynlarini falna gosteriyorlardi, boyle yaratiklari yapan adamlar camurla kafaciklar yapiyorlar g. lucasa sunuyorlardi, onun gibi yapmissin walla, super
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Draven, 29 Ağustos 2004 15:58 tarihinde demiş ki:
cok guzel cok hosuma gitti. ilk gargoyla daha cok half orc half gargoyle olmus ama cok basarili. ikinci gargoyla da cok guzel onuda boyasan mesela soyle koyu gri falan, sonra catlaklar yapsan ustune manyak olur.

star wars epi.2 dvd sinde film dizaynlarini falna gosteriyorlardi, boyle yaratiklari yapan adamlar camurla kafaciklar yapiyorlar g. lucasa sunuyorlardi, onun gibi yapmissin walla, super

ya aslında yeşile boyamayıdüşünüyodum rengini ama shrekimsi olur diye boyamadım koyu gri çok ii fikir bu hafta içi çamur alıp bir de golem yapıcam saygılarımla...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
costanza, 29 Ağustos 2004 17:29 tarihinde demiş ki:
said:
Draven, 29 Ağustos 2004 15:58 tarihinde demiş ki:

ya aslında yeşile boyamayıdüşünüyodum rengini ama shrekimsi olur diye boyamadım koyu gri çok ii fikir bu hafta içi çamur alıp bir de golem yapıcam saygılarımla...

bu arada bu "çamur" nerede bulunur :D merak ettim fiyat falan nedir?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...