Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Kahveden çıkıyo adam bir de bakıyor 3 metrelik bir troll karsısında... Töbe töbee diyor, hanım cay koyda içelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Atı çok beğendim. Bayıldım. Nightmare falan di mi o ? :)[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Tek kelime:Mükemmel![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Elizabeth Elenora Benzemez[Zed] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: horacegoesskiing, 28 Ağustos 2004 22:22 tarihinde demiş ki: http://www.conceptart.org/forums/showthread.php?t=18287&page=3&pp=60&highlight=clay threadi baştan sona takip etmenizi tavsiye ederim. bu arkadaşa gönül rahatlığıyla küfredebilirsiniz. ben ediyorum. [/quote Helal olsun... Süper yapmış...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 son resimdeki at başı çooook güzel olmuş, heykellerden de ilk heykel çok güzel.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Alciyla doktugun imp cok iyi aslinda hepsi cok iyi cok sufer olmsular.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: StRencher, 28 Ağustos 2004 21:17 tarihinde demiş ki: Benim bildiğim yurt dışında gargoyle yapımına ayrı bir ilgi duyuluyor bırak izin vermemeyi... bildiğim kadarıyla gargoyle lar kiliselerin koruyucuları gibi görülüyorlardı. fransa'da birçok örneği var, notre dame'ın meşhur gargoyle'larını herkes bilir mesela.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Draven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 cok guzel cok hosuma gitti. ilk gargoyla daha cok half orc half gargoyle olmus ama cok basarili. ikinci gargoyla da cok guzel onuda boyasan mesela soyle koyu gri falan, sonra catlaklar yapsan ustune manyak olur. star wars epi.2 dvd sinde film dizaynlarini falna gosteriyorlardi, boyle yaratiklari yapan adamlar camurla kafaciklar yapiyorlar g. lucasa sunuyorlardi, onun gibi yapmissin walla, super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… costanza Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Heffer, 29 Ağustos 2004 13:37 tarihinde demiş ki: son resimdeki at başı çooook güzel olmuş, heykellerden de ilk heykel çok güzel. teşenkür ederim onun karşısındaki duvar içinde izin aldım orayada bişeyler çiziktireceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… costanza Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Draven, 29 Ağustos 2004 15:58 tarihinde demiş ki: cok guzel cok hosuma gitti. ilk gargoyla daha cok half orc half gargoyle olmus ama cok basarili. ikinci gargoyla da cok guzel onuda boyasan mesela soyle koyu gri falan, sonra catlaklar yapsan ustune manyak olur. star wars epi.2 dvd sinde film dizaynlarini falna gosteriyorlardi, boyle yaratiklari yapan adamlar camurla kafaciklar yapiyorlar g. lucasa sunuyorlardi, onun gibi yapmissin walla, super ya aslında yeşile boyamayıdüşünüyodum rengini ama shrekimsi olur diye boyamadım koyu gri çok ii fikir bu hafta içi çamur alıp bir de golem yapıcam saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 çok hoş resmi de çamuru da beğendim[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Vay be çamuru biz taşıyoruz övgüleri sen alıyorsun, ayıp be ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Waxman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Albatroscum adam yapmış işte,çamur atma.yani çamuru atma da taşı ki yapsın adam bol bol.yaw sen de şöyle güzel bi hatun yap be kardeşim ne bu böyle böcü,böürtü...yetenek var diye böyle savurganlık yapılmaz ki janım alla alla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 o söylediklerinin yapılmışı hatta canlısı var? :)[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nuki Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sen neymişsin be abi baya hoşuma giti devam et[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: costanza, 29 Ağustos 2004 17:29 tarihinde demiş ki: said: Draven, 29 Ağustos 2004 15:58 tarihinde demiş ki: cok guzel cok hosuma gitti. ilk gargoyla daha cok half orc half gargoyle olmus ama cok basarili. ikinci gargoyla da cok guzel onuda boyasan mesela soyle koyu gri falan, sonra catlaklar yapsan ustune manyak olur. star wars epi.2 dvd sinde film dizaynlarini falna gosteriyorlardi, boyle yaratiklari yapan adamlar camurla kafaciklar yapiyorlar g. lucasa sunuyorlardi, onun gibi yapmissin walla, super ya aslında yeşile boyamayıdüşünüyodum rengini ama shrekimsi olur diye boyamadım koyu gri çok ii fikir bu hafta içi çamur alıp bir de golem yapıcam saygılarımla... bu arada bu "çamur" nerede bulunur :D merak ettim fiyat falan nedir?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 antalyada topcular tarafında bi yerde var. fiyatı önemsenecek bişey değil.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 aynı nightmare piskopat olmuş en alttaki resim![signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 son resimdeki at başı çooook güzel olmuş, heykellerden de ilk heykel çok güzel.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Alciyla doktugun imp cok iyi aslinda hepsi cok iyi cok sufer olmsular.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: StRencher, 28 Ağustos 2004 21:17 tarihinde demiş ki: Benim bildiğim yurt dışında gargoyle yapımına ayrı bir ilgi duyuluyor bırak izin vermemeyi... bildiğim kadarıyla gargoyle lar kiliselerin koruyucuları gibi görülüyorlardı. fransa'da birçok örneği var, notre dame'ın meşhur gargoyle'larını herkes bilir mesela.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 cok guzel cok hosuma gitti. ilk gargoyla daha cok half orc half gargoyle olmus ama cok basarili. ikinci gargoyla da cok guzel onuda boyasan mesela soyle koyu gri falan, sonra catlaklar yapsan ustune manyak olur. star wars epi.2 dvd sinde film dizaynlarini falna gosteriyorlardi, boyle yaratiklari yapan adamlar camurla kafaciklar yapiyorlar g. lucasa sunuyorlardi, onun gibi yapmissin walla, super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
costanza Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Heffer, 29 Ağustos 2004 13:37 tarihinde demiş ki: son resimdeki at başı çooook güzel olmuş, heykellerden de ilk heykel çok güzel. teşenkür ederim onun karşısındaki duvar içinde izin aldım orayada bişeyler çiziktireceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
costanza Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Draven, 29 Ağustos 2004 15:58 tarihinde demiş ki: cok guzel cok hosuma gitti. ilk gargoyla daha cok half orc half gargoyle olmus ama cok basarili. ikinci gargoyla da cok guzel onuda boyasan mesela soyle koyu gri falan, sonra catlaklar yapsan ustune manyak olur. star wars epi.2 dvd sinde film dizaynlarini falna gosteriyorlardi, boyle yaratiklari yapan adamlar camurla kafaciklar yapiyorlar g. lucasa sunuyorlardi, onun gibi yapmissin walla, super ya aslında yeşile boyamayıdüşünüyodum rengini ama shrekimsi olur diye boyamadım koyu gri çok ii fikir bu hafta içi çamur alıp bir de golem yapıcam saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 çok hoş resmi de çamuru da beğendim[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Vay be çamuru biz taşıyoruz övgüleri sen alıyorsun, ayıp be ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waxman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Albatroscum adam yapmış işte,çamur atma.yani çamuru atma da taşı ki yapsın adam bol bol.yaw sen de şöyle güzel bi hatun yap be kardeşim ne bu böyle böcü,böürtü...yetenek var diye böyle savurganlık yapılmaz ki janım alla alla!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 o söylediklerinin yapılmışı hatta canlısı var? :)[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sen neymişsin be abi baya hoşuma giti devam et[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: costanza, 29 Ağustos 2004 17:29 tarihinde demiş ki: said: Draven, 29 Ağustos 2004 15:58 tarihinde demiş ki: cok guzel cok hosuma gitti. ilk gargoyla daha cok half orc half gargoyle olmus ama cok basarili. ikinci gargoyla da cok guzel onuda boyasan mesela soyle koyu gri falan, sonra catlaklar yapsan ustune manyak olur. star wars epi.2 dvd sinde film dizaynlarini falna gosteriyorlardi, boyle yaratiklari yapan adamlar camurla kafaciklar yapiyorlar g. lucasa sunuyorlardi, onun gibi yapmissin walla, super ya aslında yeşile boyamayıdüşünüyodum rengini ama shrekimsi olur diye boyamadım koyu gri çok ii fikir bu hafta içi çamur alıp bir de golem yapıcam saygılarımla... bu arada bu "çamur" nerede bulunur :D merak ettim fiyat falan nedir?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 antalyada topcular tarafında bi yerde var. fiyatı önemsenecek bişey değil.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 aynı nightmare piskopat olmuş en alttaki resim![signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar