Senkocamanbirkedisin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://www.milliyet.com.tr/bu-fotograf-ve-seriat-konusmasi-sorusturma-nedeni/turkiye/sondakika/18.02.2011/1354045/default.htm?ref=yahoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kurtlar vadisi imamlara da yasak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 böyle konu açınca ne tartışılacak bu da ayrı bir sorun. herkes okuyor zaten haber sitelerini bir fikir belirtmen lazım eğer konu açıyorsan. sadece link veripte "hasta bu ya" diye başlık atınca ne tartışılacak çok büyük bir merak içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bu imam soruşturma almış, çünkü devlet memuru ve yasalara karşı bir şeyler söylemiş. Ama söylediklerinde çok da aksi bir şey göremedim. Çünkü küçük bir kız çocuğuna bunu reva görenleri basit bir hapis cezası hiç hak değil, gayet de infazı mantıklı geliyo bana. Fakat devletin de kuralları varken cenazesinde bunları konuşması doğru kaçmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Senkocamanbirkedisin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Napolyonn said: çok büyük bir merak içerisindeyim. http://imageupload.org/dm-812980435337.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Napolyonn said: böyle konu açınca ne tartışılacak bu da ayrı bir sorun. herkes okuyor zaten haber sitelerini bir fikir belirtmen lazım eğer konu açıyorsan. sadece link veripte "hasta bu ya" diye başlık atınca ne tartışılacak çok büyük bir merak içerisindeyim. bu kıyamet alameti olsa gerek, ilk defa bir postunun büyük bir bölümüne katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Napolyonn said: böyle konu açınca ne tartışılacak bu da ayrı bir sorun. herkes okuyor zaten haber sitelerini bir fikir belirtmen lazım eğer konu açıyorsan. sadece link veripte "hasta bu ya" diye başlık atınca ne tartışılacak çok büyük bir merak içerisindeyim. bende neden su forumda klasik akp zırvalarıyla milleti trollüyorsun şu güne kadar anlayabilmiş değilim ve büyük bir merak içerisindeyim ancak çenemi kapalı tutuyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 konuyu salak salak saptırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 adam doru demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 gecmis olsun kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 imam beyinsiz onu geçin zaten, kız çok kötü ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Benim bildiğim imamlar içmez ama... Ne günlerdeyiz hay Allah'ım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kim_Banladi_Lan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Laorx said: imam beyinsiz onu geçin zaten, kız çok kötü ölmüş. koylerde boyledir abi. adam bayilir kriz gecirir sara nobetindedir vs, oldu diyip gomerler.. 5 dakka beklemezler nedense, ceset acikta kalmamali inanci var sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar