Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız Görünce Topaça Dönen İnsanlar

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Evet, çok ilginç cidden bu insanlar.

Dün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum.

Benim eski sevgili şahsı benimle ilişki halindeyken çocuğun tekiyle fingirdiyordu. Çocuk ile sert bir konuşma yapmıştım ve çocuk onunla irtibatını kesmişti. Ancak benim kahpe buna yazmaya devam etmiş ve aralarında ilginç bir ilişki oluşmuş.

Hatun beni ayakta uyutmuş yani anlayacağınız. Neyse ben bunu öğrendim bir şekilde, akabinde o çocuk anlayışla karşıladı tekrar kızın ne kadar şerefsiz olduğundan dem vurdu çok kez. Sonra o çocukla bayağı yakın arkadaş olduk.

Yaklaşık 5-6 aydır o çocukla konuşur vaziyetteyiz ve neredeyse her 2 günde bir benimle o kızın muhabbetini yapıyordu ve onun hakkında çok aşağılayıcı muhabbetlre yapıyorduk. Küfürler ediyor, eğleniyorduk kendi aramızda.

Her neyse, dün bu arkadaş geldi ve şey dedi: "Cuma günü x ile buluşuyorum".

Olacak iş değil. Hatun tekrar yazınca tekrar dönmüş anladığım kadarıyla. Topaç olmuş kız sevdasına. Ne garip insanlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslına bakarsanız ben genel bir konu açmaya çalışıyorum, genel konuyu da kendimden bir örnek ile desteklemek yolunu seçiyorum. Sözlükten kalma bir alışkanlık. Ancak niyeyse herkes anlattığım olaya odaklanıyor direkt ve çeşitlilik sağlanamıyor konuda bu yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Adama ben sert bir şekilde aramızdan çıkmasını söylemiştim. Çıktı. Bizim hatun şahsı buna yazmaya devam etmiş ve buna rağmen kızın herifin ona yavşadığını iddia etmesi. Akabinde herifin bana dürüst bir şekilde olayları anlatması ve kızla irtibatı kesmesi. Ve herifle benim yakınlaşmam ve arkadaş olmam.

19 yaşındayım, aylar sonra 20. Antalya, Kaş. 91'liyim yani, 2 yıl oldu sktiğimin lisesini bitireli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...