Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Evet, çok ilginç cidden bu insanlar. Dün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum. Benim eski sevgili şahsı benimle ilişki halindeyken çocuğun tekiyle fingirdiyordu. Çocuk ile sert bir konuşma yapmıştım ve çocuk onunla irtibatını kesmişti. Ancak benim kahpe buna yazmaya devam etmiş ve aralarında ilginç bir ilişki oluşmuş. Hatun beni ayakta uyutmuş yani anlayacağınız. Neyse ben bunu öğrendim bir şekilde, akabinde o çocuk anlayışla karşıladı tekrar kızın ne kadar şerefsiz olduğundan dem vurdu çok kez. Sonra o çocukla bayağı yakın arkadaş olduk. Yaklaşık 5-6 aydır o çocukla konuşur vaziyetteyiz ve neredeyse her 2 günde bir benimle o kızın muhabbetini yapıyordu ve onun hakkında çok aşağılayıcı muhabbetlre yapıyorduk. Küfürler ediyor, eğleniyorduk kendi aramızda. Her neyse, dün bu arkadaş geldi ve şey dedi: "Cuma günü x ile buluşuyorum". Olacak iş değil. Hatun tekrar yazınca tekrar dönmüş anladığım kadarıyla. Topaç olmuş kız sevdasına. Ne garip insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bilader yanlıs anlama da bi sey sorcak cocuktan mı hoslanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kişisel konusu bu sanki. umutsuz bi insanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kızlar kankalardan önce gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yok. Kız hakkında o kadar kötü laflar ettikten sonra tekrar kıza yazmasına anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 "nutella yerim" said: bilader yanlıs anlama da bi sey sorcak cocuktan mı hoslanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 synthesizer said: kişisel konusu bu sanki. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Aha meriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 tam olarak meriç tanımına uymuyo cocuk bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hormonlar edit meriç de kızlara yazan değil kızların yanındaki zararsız hep zararsız olan arkadaş diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 "nutella yerim" said: bilader yanlıs anlama da bi sey sorcak cocuktan mı hoslanıyorsun ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Aslına bakarsanız ben genel bir konu açmaya çalışıyorum, genel konuyu da kendimden bir örnek ile desteklemek yolunu seçiyorum. Sözlükten kalma bir alışkanlık. Ancak niyeyse herkes anlattığım olaya odaklanıyor direkt ve çeşitlilik sağlanamıyor konuda bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: Yok. Kız hakkında o kadar kötü laflar ettikten sonra tekrar kıza yazmasına anlam veremedim.gerçekten anlam veremedin mi yoksa bi sitem cümlesi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Beni ilgilendirmez ne yaptıkları. Cidden anlam veremiyorum, kişiliksizlik gibi geliyor bu tutarsızlıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ginaly olsa grafik çizerdi falan çocuk anlardı çocuk fırsatı değerlendirmiş hakemin devam kararı doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Sen o çocukla nasıl arkadaş olabilirsin ki? Burda bi gariplik yok mu sence de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yaş kaç veya hangi şehirde yaşıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 liseli olm pardon taze bitmiş lise yok lan bu liseli olan değilmiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 O adamdan kanka olmaz.. ben olsam döerdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Adama ben sert bir şekilde aramızdan çıkmasını söylemiştim. Çıktı. Bizim hatun şahsı buna yazmaya devam etmiş ve buna rağmen kızın herifin ona yavşadığını iddia etmesi. Akabinde herifin bana dürüst bir şekilde olayları anlatması ve kızla irtibatı kesmesi. Ve herifle benim yakınlaşmam ve arkadaş olmam. 19 yaşındayım, aylar sonra 20. Antalya, Kaş. 91'liyim yani, 2 yıl oldu sktiğimin lisesini bitireli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dasaaa said: liseli olm pardon taze bitmiş lise yok lan bu liseli olan değilmiş galiba Mahkemeye çıkıcak olan arkadaş bu, alkollü araç kullanmaktan hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 oglum salla adamı da kızı da irtibatı kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 mormonların suçu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 çocuk seni yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar