xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Arkadaslar hani 2D gibiydi grafikler daha yeni cikmis olmasi lazim yani son 2-3 yil icinde bu Two Thronestan sonra Hani bir hatunla birlikte oynuyorlardi, hatunla birlikte yan yana dovusuyorlardi. Garip yerin altinda yerlere gidiyolardi, hatun hep arkadan bizim elemani takip ediyordu filan ziplaya hopyala. Forgotten Sands diye indirdim ama bu degilmis Bir baska oyunla mi karistiyorum o oyun Prince of Persia degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Aha su hatta ismini filan bulamiyorum birisi bir link verebilir mi iyicene okuyim filan da indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 O direkt Prince of Persia diye çıktı, hatunlu olan. 3'lemeden ayrı bir hikayesi vardı ve kontrol edilen Prince bildiğimiz Prince değildi. 3D olanını oynamıştım ama 2D olanını bilmiyorum. Edit: 2008'de çıkan Prince of Persia o. Ekleme yok isme, direkt Prince of Persia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 evet isminde ayrı bişi yok prince of persia sadece ama prince of persia 2008 diye geçiyor o oyun sanırsam arama motorlarında fln sonuç veriyor öyle yazınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_of_Persia#Games şurdan bak işte son 2-3 yılda çıkanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Leadman said: O direkt Prince of Persia diye çıktı, hatunlu olan. 3'lemeden ayrı bir hikayesi vardı ve kontrol edilen Prince bildiğimiz Prince değildi. 3D olanını oynamıştım ama 2D olanını bilmiyorum. Edit: 2008'de çıkan Prince of Persia o. Ekleme yok isme, direkt Prince of Persia. nasi bildigimiz prince degildi? oynamam valla bizim bildigimiz prince degilse dfgff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 btjunkiede de öyle 2008 yazınca sonuç verdi evet öyleymiş prince of persia 2008 çekersen oynayabileceksin istediğin oyunu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 xetraynex said: Leadman said: O direkt Prince of Persia diye çıktı, hatunlu olan. 3'lemeden ayrı bir hikayesi vardı ve kontrol edilen Prince bildiğimiz Prince değildi. 3D olanını oynamıştım ama 2D olanını bilmiyorum. Edit: 2008'de çıkan Prince of Persia o. Ekleme yok isme, direkt Prince of Persia. nasi bildigimiz prince degildi? oynamam valla bizim bildigimiz prince degilse dfgff valla güzel diil pek diğerlerindeki tadı bulamadım ben prince de farklı diil ama alakasız bi prince zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 xetraynex said: Leadman said: O direkt Prince of Persia diye çıktı, hatunlu olan. 3'lemeden ayrı bir hikayesi vardı ve kontrol edilen Prince bildiğimiz Prince değildi. 3D olanını oynamıştım ama 2D olanını bilmiyorum. Edit: 2008'de çıkan Prince of Persia o. Ekleme yok isme, direkt Prince of Persia. nasi bildigimiz prince degildi? oynamam valla bizim bildigimiz prince degilse dfgffHatırladığım kadarıyla kral Prince değil başka bir Prince'i yönetiyorduk. Ama tabii yaptığı akrobatik hareketler falan aynıydı. Hikaye değiştiği için direktman Prince'de değişmiş oldu. Problem yok yani. Zaten senin Prince'in hikayesi bitmişti The Two Thrones ile yanlış hatırlamıyorsam. Edit: Prince of Persia: The Forgotten Sands ile üçlemeye devam edilmiş. Ondan devam et en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 neyse bi cekem bakam oynamistim ama bitirmemistim galiba biraz bakinam tad verirse oynarim, tesekkurler arkadaslar bu arada arastirirken sunu buldum, cok begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yok ama bu oyun çok iyidir. Hatta az önce geçmiş yazılarıma baktım, 2009'da yazdığım bir incelemesini buldum bunun ve 9,2 puan vermişim. :D Bir bildiğim vardır herhalde. Hatırladığım kadarıyla da bayağı iyiydi yani oyun. Cell shade grafiklerin bu kadar yakıştığı başka oyun görmediğimi hatırladım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Abi sen o oyuna 9.2 mi verdin? Oyun çok kötü. Grafiklerine 9.2 versen neyse de, oyunda gameplay namına hiçbir şey yok. 0-12 oynayabilsin diye üretilmiş ağır gereksiz bir oyun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Spidee said: Abi sen o oyuna 9.2 mi verdin? Oyun çok kötü. Grafiklerine 9.2 versen neyse de, oyunda gameplay namına hiçbir şey yok. 0-12 oynayabilsin diye üretilmiş ağır gereksiz bir oyun ya.Vallahi 3,5 sayfa anlatmışım oyunu; muhakkak nelerinin iyi olduğuna ve 9,2 puanın neye verildiğine değinmişimdir diye tahmin ediyorum. Okumaya üşendim gerçi ama bakayım şimdi. Bizim o dönemki sitede konsept gereği Gameplay veya Oynanış adı altında bir değerlendirme kriteri olmadığı için notlama sisteminde, incelemede gameplayin nasıl olduğuna değinilmesine rağmen puanlamaya yansımamış malesef. Sitenin büyük bir açığıymış, farkettiğim iyi oldu. Grafik, Senaryo, Ses ve Eğlence olarak ayrılmış puanlama sistemi. Edit: Gamerankings'te verilmiş önceki puanlara bakıyorum da ortalama 80 puan vermiş yabancı siteler. Bayağı bir overrated yapmışım ben oyunu, geçmiş 3'lemeye olan hayranlığım sebebiyle olsa gerek. Red Alert 3'e de benzer bir muamele ile 9 vermişliğim vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 oyun baslarda cok zevkli, eglenmistim ben baya oynarken. ama basından sonuna kadar hep aynı seyi yapıyosun. yani sıkıcılasıyor illa ki. sonu da guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar