Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://www.pageofreviews.com/wp-content/uploads/Shit_My_Dad_Says_2010_Intertitle.png Her şey 2009 yılında 29 yaşındaki Justin isimli bi' elemanın ailesinin yanına taşınmasıyla birlikte, 74 yaşındaki babasıyla arasında geçen diyalogları Twitter kullanarak aktarmasıyla başlar. Şu anda bu hesabın 2 milyondan fazla üyesi var, Justin'in aktardığı sözler bir kitap haline getirildi. İşin bizi ilgilendiren kısmı ise, yine bu sözlerden ilham alınarak oluşturulan sitcom. Şu ana kadar 15 bölüm yayınlandı, How I Met Your Mother tarzında ilerleyen, daha çok "baba" karakteri etrafında şekillenen bir dizi. Ama oldukça sağlam esprileri, göndermeleri bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 comedymax deki farklı dizilerden biri komik sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 e güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bana da kitabı hediye gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 2 bölüm izledim ve AmaRIKAN aile yaşamını görünce İbretlik Bir Paylaşım olmuş kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 tüm trekkielere ibret olmuş asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 haha abi tüm tweetlerini okudum. çok iyiymiş baba. dizi puanlamaları ve yorumları pek iç açıcı değil gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 tweetlerin linkini versenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 http://twitter.com/shitmydadsays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 olay gercek mi bilemiyorum da, laflar zaman zaman epik oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ahahaha said: "No. Aliens exist, I just don't think they came millions of light years just to see earth. Be like driving 1000 miles to go to an Arby's" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 "Universe is 14 billion years old. Seems silly to celebrate one year. Be like having a fucking parade every time i take a piss." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar