Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Sadece meraktan soruorum, Anouk seven varmı aranızda ? Yada fikirlerinizi alayım. Bu kadar güzel ses pek de tanınmamış dünyada ilginç.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 pek tanınmamış doğru.mesela ben ilk defa duyuyorum
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 anoreak giyilmez mi hele kışın[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Peheheh, Anouk daha güzel, kışın dinlenir sıcak tutar adamı :D Slow seviosanız Sacrifice, It wasn't me, My friend şarkılarını indirin deneyin. Nasolsa denemesi bedava. Dinlemece bunnar !!! Peheheheh. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 03 Eylül 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Regarnur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 aslında klibi çekilmiş olan Nobody's Wife parça ile tanınmıştır,zaten bu parça yeter sesindeki büyülü tonu yakalamaya...dinnemeyen dinnesin derim...[signature][hline]regarnur kharta
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Orginal klibi sevmediyseniz American versiyonu var. Sacrifice içinde klip çekmiş. Evlenip çocuk yapınca üzüldüm şarkı söylemicek diye ama update diye bir albüm çıkarmış konserde söylediği şarkıların yeraldığı.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 anouk guzel kız. tum albumleri var bende.tabi dinliyormuyum .arada sırada dinliyorum.cd yi al muzik setine tak of uzun iş
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben gayet ünlü diye biliyorum?nası tanınmamış yani?
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: elesso, 03 Eylül 2004 22:23 tarihinde demiş ki: pek tanınmamış doğru.mesela ben ilk defa duyuyorum [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben de bir tek nobody's wife ı dinledim tek parça için de albüm falan almaya kasamadığım için diğer parçalarından haberim yok ama umut verio gibiler[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Öne çıkan mesajlar