mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Dolanırken bunu buldum, 10 günlük deneme ücretsiz sonra aylık 9.95$ şeklinde mi ne gidiyor, tam incelemedim ödeme şeklini. Ultimadan daha yumuşak iyi grafikler var, çizgifilm gibi bir nevi. Bir ara başlayacağım bende denemek için. DarkAge.com animepike sağolsun :) Oyunu oynaan olursa, yorumlarını belirtsin. Sitesi güzel, oyunu nasıl çıkacak bakalım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ne kadar oyuncusu vardir acaba.[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 aslında oldukça güzel birşeye benziyor incelemeye başlıyorum hemen[hline]Thief of Paticik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Bu Bilgisayar Oyunları bölümüne yakışıyor, pek buraya değil. Eğer bir MMORPG 'i anime yapsalar nasıl olur diyorsanız, Hack Sign 'ı izlemenizi öneririm.[hline] -ee Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bu bayadır var bana çok dandik gözükmüştü paralısını boşverin beleş olsa oynarmıyım diye sormuştum kendime[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.