mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Dolanırken bunu buldum, 10 günlük deneme ücretsiz sonra aylık 9.95$ şeklinde mi ne gidiyor, tam incelemedim ödeme şeklini. Ultimadan daha yumuşak iyi grafikler var, çizgifilm gibi bir nevi. Bir ara başlayacağım bende denemek için. DarkAge.com animepike sağolsun :) Oyunu oynaan olursa, yorumlarını belirtsin. Sitesi güzel, oyunu nasıl çıkacak bakalım.
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ne kadar oyuncusu vardir acaba.[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz.
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 aslında oldukça güzel birşeye benziyor incelemeye başlıyorum hemen[hline]Thief of Paticik
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Bu Bilgisayar Oyunları bölümüne yakışıyor, pek buraya değil. Eğer bir MMORPG 'i anime yapsalar nasıl olur diyorsanız, Hack Sign 'ı izlemenizi öneririm.[hline] -ee
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bu bayadır var bana çok dandik gözükmüştü paralısını boşverin beleş olsa oynarmıyım diye sormuştum kendime[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all
Öne çıkan mesajlar