Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Tablet S1

roket adam

Öne çıkan mesajlar

vaio kisaltmasinin adini degistirmeleri
son cikan makinelerin fail olmasi.
playstation ip > vaio ip demeleri.
hala ic yonetimin bi ayni kafaya girememesi.

mukemmel bi walkman ip si vardi, adini anmaya yeltenecegim tek modeli yok su anda,
onkyo , yamaha v.b. tokatlayan avr serileri vardi, esamesi yok.
lcd fabrikalarini kapattilar.
daha milyon sey.

sony nin kafasi cok guzel.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.engadget.com/2011/02/21/exclusive-sony-s2-dual-screen-android-clamshell-and-9-4-inch/
S2 ve 9 küsür inçlik Win8 tabanlı bir tablet daha düşünüyorlarmış. Sanıyorum bu önceki UX serisi gibi bir şey gelecek. UX'i hatırlayan çıkar mı gerçi ondan da emin değilim :) Ama merakla bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
Ben bunu yeni kullandım bugun ve acik söylemek gerekirse formuna bayıldım. Sırf o kıvrilmis kitap formu icin alınır yani, hayatımda kullandığım "tek" dogal kullanılabilir tablet. Kütle de o kadar harika dağıtılmış ki, tam olarak eline oturuyor kullananın. Kütlenin ağırlığı ince tarafta toplanmış, kalın taraftan tutuyorsun, bildigin kitap yani. Biraz daha az kalın olsa harika olacakmis ama o zaman da bu ergonomiyi kaybederek muhtemelen.

Onun dısında ekranının özellikle siyah performansı cok basarili, çözünürlük olarak okey derim, dokunmatiginden ziyade sanirim işletim sistemi honeycomb'un implementasyonunda bı salaklik var zira hissedilir bir lag var gibi dokunmatikte. İslemcisi vesairesi iPad'den daha iyi ama enteresandir daha yavaş yani.

İlk defa bir tableti kullanıma bu derece uygun buldum özet olarak, kalın malın ama form faktörüne hayranım. Biraz daha araştırmam ve ihtiyacım olduguna emin olmam lazim ki alayim.

Mutlaka bir elinize alın derim (aman hocam)

Özet: ilk defa ekranlı tepsi değil, adam gibi kullanılabilir bı tablet.

Ekleme: bi de plastik olmayaymış iyiymiş. Yapin sunu adam gibi malzemeden.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...