pc3Dfx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Cebit Fuarının gırıs ucreti ne kadar bir soylermisiniz gitmeyi dusunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hafta sonu sıwıller ıcık acık sanırım o 10mılyon hafta ıcı sogle bılenler ıcın aacıkmıs 15 mılyon oda ntv soglemıstı mersındeyım yanılıo olabılırım (kı hıc olmadım)[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yarın 15 cmt - pazar 10[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 cmtsi gitmeyi dusnuyorm=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Arkadaşlar benim VIP kartım war bizim peder sayesinde. 3 kişi bulsam bana eşlik etcek hiç düşünmem giderimde.Ama peder'den nasıl çalcaz o kart'ı onun tüyosu lazım :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 herkes cumartesi gelicek tıklım tıklım ehhe[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Benim çalıştığım yerin standı olduğundan istediğim gibi girip çıkıyorum =) 3 günde 5 kere gidip geldim, arabalı derviş oldum resmen, yolla ilgili tecrübelerimi sonra aktaracağım. Önerim 5 milyonluk dolmuşçulara binin gelin 10 kağıt gidiş geliş insan gibi olur en azından. İçerde valla nasıl desem bir eksiklik var, onuda deli gibi çıtır kız pompalayarak kapamaya çalışmışlar. 1000 kişi görevli ise 300ü çıtır öyle yani. Çalıştığım yer çok enteresan ama şimdi açıklamayacağım =), bomba komşularım var. Bir ipucu: dijital kuran eziyetine 4 gün katlandım. 4 tam gün boyunca... Sabahtan akşama kadar.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hmm ilginç[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: mexinth, 04 Eylül 2004 00:37 tarihinde demiş ki: 1000 kişi görevli ise 300ü çıtır öyle yani. benim gördüğüm kadarıyla bu 1000 kişinin 800ü bayandı, bu 800'ün de 500'ü güzeldi.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bir fuar ci olarak organizasyon iğrenc bence. halılar 0. Fuarda ki araba firmasi da cok komikti. CeBİT direk Cep telefonu fuari olarak alinmasi lazim bence. Giriş ücretleri bence abarti hafta içi nin daha ucuz olmasi lazimken hafta sonuna aktarilmiş. Yazılım için ayrilan kısım fuardaki 55.000 mt2 nin 10 da 1 i. Gerçi insanlarimizda cok ilgisizler. Gİrip broşür toplayip cikan bir milletiz. Ben sırf bu fuar için antalyadan geldim ve gecen yillara göre cok iğrencti. Seminerler yok yeteri kadar firma yok. İşallah seneye daha süper bir fuar olur.[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Doğru ben o kadar gezdim Microsoft sadece Microsoft olarak gözüme çarpmadı, bir Vega Yazılıma şaşırdım diyebilirim. Bu arada sırf cep telefonu değil, dijital kamera ve plazma tv olarakta bir ekte bulunabilirim bu fuar için. Halıları geçtim, bir sürü eksikliği var. Gene de meraklıları için, promosyon canavarları için güzel bir fuar, iyi iz sürerseniz güzel şeylerle dönebiliyorsunuz sanırım. 4. Salonda Amerikan konsolosluğunun arkasında Prolink'in yanında bir Cd baskı cihazı satan yer var o aleti görün, görmeden geçmeyin.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 az sonra gideceğum efenim. mavi gömlekli siyah kotlu bi adam görürseniz benimdir :D[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Bekliyorum salon 1 stand no 350 şu yanlış kanıyıda kaldılarım cebit bilgi ve iletişim teknolojileri fu arıdır oyle cep telefonu yok lcd ekran fuaraı değil. yeterince firma yok demiş arkadaş ama ne işse boş stand da yok :) bence oldukça başarılı ufak tefek aksaklıklar ola bilir ama kurumsal bazda çok iyi bir fuar oldu [Bu mesaj Ragnar tarafından 04 Eylül 2004 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 salon 4 beklerimn =) şu an cnn türkten yazıyoruym bu mesajı, siyah gömlek pantalon, sarı kravat ve ceketli şahıs ben oluyorum. düzeltme: microsoft standı var sanıyordum baktım ki yok.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ms standını 1 gün aradım yok[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 serkan ne zaman dönüceksiniz? bide nasıl gidiyo ?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 CeBİT gibi bir fuara sen birak bilişim teknolojilerini herhangi sektörden bile insan stand almak ister. Almasa bile kapı onlerinde dağitacaği el ilani yeter :) Basın da en cok reklamı yapılan fuar. İçeride haber kanallarının sürekli canli yayın yaptığı fuar yane.O yüzden icerde stand dan gecilmez ki her firma en az 50 mt2 almiş.[signature][hline]Follow the energizer tav$ani [Bu mesaj moonch1ld tarafından 04 Eylül 2004 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 evet ya ms nin standı yok biz sorduk yok dediler :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 2 gün eğitimim var sanırım fuardan sonrada tahmini çarşamba dönce. fuarda süper geçiyor bayağı bir ilgi topladık ürünlerimizle.[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar