0ne Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Programı lazım, kardeşim yanlışlıkla formatlamış(telefonuna takınca "biçimlendir" diye sormuş oda "ok" demiş) Farkındayım "google it" diyiceksiniz, yaptım ama kısıtlamalı programlar var genelde, ve freeware programlar resimleri yarım çıkartıyor. Bildiğiniz güzel bi MMC Recovery programı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Recuva'yı bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ben daha gecenlerde 250gb veri kurtardim getdataback ile tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 verdiğiniz programlar hafıza kartımdan bozuk dosyalardan başka bişey çıkarmadı, Ama öyle bir program buldum ki, böyle bir sonucu vericeğini aklım hayalimin ucuna getiremezdim. Bana lazım olan şeyler sadece resimdi. Programın adı ise DIR(Digital Image Recovery), nerdeyse tüm resimleri (%5lik kısmı yarım çıktı resimlerin) mükemmel bi kalitede çıkarmayı başardım, tek problem olarak gördüğüm yanı bazı resimleri 50mb gibi abuk değerlerde çıkarması ki o şu anda düşünüceğim bişey değil. 900kb lık bi programın bu denli mükemmel sonuç vermesi, hayretler içerisindeyim. Resim kurtarma programı olarak listemde ilk sırayı yer almış bulunmakta kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ontrack easy recovry portable diye bi programla kurtartmıştım ben de zamanında fotoğrafları. versiyonunu hatırlayamadım ama şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar