Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Beşiktaş JK- Fenerbahçe SK 20.02.2011 -- 19.00

iblameadmins

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

şu maçtan sonra tek üzüldüğüm şey sadece 1 adam yüzünden maçı kaybetmemizdir. maç içinde pozisyonlar olur atarsın atamazsın fenerde kaçırdı beşiktaşda kaçırdı , ama çok net bir kırılma anı var o da ferrari ! bakın almeida nın kaçırdığı gol de değil dediğim gibi pozisyonlar olur atılır atılmaz ama bu ferrarinin yaptığı direk maçı fenere hediye etmektir. muhtemelen beşiktaşdakı son maçını oynadı.

aynen katılıyorum, forma yüzü göremesin bi daha, en azından örnek olsun diğer futbolculara.
Sosyal ağlarda paylaş

ya fener şampiyon olur, olamaz bilemem. ama oynadığımız futbol şu an keyif veriyor bana. inşalla oluruz tabi ama, lig uzun. biz elbet maç kaybedicez, umarım trabzon manisa, kayseri, beşiktaş, galatasaray, antep, bursa gibi takımlara puan kaybeder. bizim sıralamanın üst yarısındaki takımlarla yapacağımız 3 maç kaldı yamulmuyorsam, antep, buras içeride, galatasaray dışarıda.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ya fener şampiyon olur, olamaz bilemem. ama oynadığımız futbol şu an keyif veriyor bana. inşalla oluruz tabi ama, lig uzun. biz elbet maç kaybedicez, umarım trabzon manisa, kayseri, beşiktaş, galatasaray, antep, bursa gibi takımlara puan kaybeder. bizim sıralamanın üst yarısındaki takımlarla yapacağımız 3 maç kaldı yamulmuyorsam, antep, buras içeride, galatasaray dışarıda.

fener benim gördüğüm ilk yarım saat çok etkili fakat sonra düşüş başlıyor, diğer maçlarda böylemi bilmiyorum , ama stadyumda ilk 20 dk , bizde bu defans varken bunlar bizi yer diyordum ama işler 20 dk dan sonra değişti.
Sosyal ağlarda paylaş

ben beşiktaşın oynadığı oyundan memnundum bu defans oyuncuları ile anca bu kadar olurdu zaten , dediğim gibi tek üzüldüğüm bu maçı 11 e 11 oynanmasını isterdim süper bir maçtı ferrari ve hakem içine etti, hatta şimdi diyorum ki keşke ferrari luganoyu indirdiğinde penaltı çalsaymışta 2-2 olsaymış maç sonrasında ferrari öyle bir dirsek atmayı yemezdi bir tarafı en azında 11 e 11 adam gibi maç devam ederdi , atabilen atar kazanırdı maçı, böyle abuk sabuk 1 futbolcu yüzünden maç kaybedince deli oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Baya iyi oynadılar ilk yarı ve 10 kişi kaldığımızda. Anlayamadığım son maçlarda gelenek haline gelen kırmızı kartlar. Abi bir maçı da 11 kişi tamamlayalım ya.

Ferrari çok ağır eşşeklik etti. Kadro dışı bırakılacaksa da yönetimin kararıdır. Artık birşeyler yapılması lazım. Almeida o topu atamadığında içeri dedim bu maç döner, kırmızı kartı da düşünmemiştim ama döndü yani öyle ya da böyle.

Tekrar tebrik ederim Fenerliler. :)
Sosyal ağlarda paylaş

yok hocam valla ne desek boş ya !! yahu ben hakem yüzünden mi kaybettik dedim!! 10 keredir yazıyorum hakem maçın genelini katletti iki tarafa da çok kritik hatalar yaptı, çok enterasan ya , şu maçı fener kaybetmiş olsa sizde burda hakeme laf edecektiniz, penaltımızı vermedi ekremi atmadı diye ee ben beşiktaş yenildiği halde siz kazandığınız halde fenerin penaltısını vermemiş diyorum ama hakem beşiktaşın da bir çok pozisyonunda hatalıydı diyorum maçın genelinin içine etti diyorum, hala kalkmış beşiktaş yenildimi hakem suçludur felan alla allaa
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerlileri tebrik ediyorum güzel oynadılar.Almeida hayvanı o pozisyonu kaçırınca zaten sıçacağımız belliydi kokusu geldi...Gökhan gönül'e 2. sarıdan kırmızı verilmeyişi de gözümden kaçmadı değil :)
Ferrari sana da yazıklar olsun luganonun tahriklerine nası kandın sanki yeniyetme oyuncusun anasını satayım
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde almeida ve ferrari malları yüzünden taraftar sustu yani. şu taraftarın bile hevesini kaçırdılar.

ayrıca çok komik yorumlar okuyorum. ekrem kırmızı görse ferrarinin pozisyonu yaşanır mıydı :) tüm maç değişirdi. 9 kişi bıraktınız bizi bi anda ahaha

alex'in 2. golü tamamen aurelionin stoper olmamasından kaynaklanıyor. yiit yazmıştı sanırsam daha önce, adam hep arkasında adam varmış gibi oynuyor. nasıl son adamlık yapabilir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...