Kharon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 inventus da gayet guvenilir bi yerdir, tavsiyelerine kulak vermeni tavsiye ederim ayni zamanda. asagi yukari ne bekleyecegini ve max butceni de bildigin icin su konudan sonra korkmani gerektiricek bisey yok. daha ekonomik veya isine daha cok gelen bi donanim fikriyle karsilasabilirsin. dedigin gibi kullanicaksan bilgisayari bu bile overkill bi makine cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ya windowsa yine o kadar para mı bayılcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 pati de dark_soul technet key lerini satiyordu. ona bi danis lisans mevzusunda. edit: oem alirken cpu+board+ram aldigin takdirde lisansini indirimli aliyorsun bu arada. box fiyati veirlmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bugun gidemedim yarın gidicem :) aslında 1.600 lük sistem şuan bana fazla ama bi kere alıcaz iyi alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 aldın mı Red sistemi? kaça patladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yok ya daha alamadım :) odamda bilgisayar masası ve koltuk dizaynını oturtmaya calısıyorum.tv unitesi ve tv falan çok yer kaplıyor. ama hesaplarıma göre monötüru boku püsürü klavyesi ile birlikte 1800 e geliyor fazla fazla hesaplayınca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 İnventus'tan alacaksan mağazaları yokmuş hatta tabelaları da, o yüzden yerlerini bulurken zorlanabilirsin ama FB stadı'nın karşısı sanırım yerleri. Vatan en kolayı ama fiyatı en düşük değil, bence Eksen'den al hem en iyi fiyat hem de pazar günleri bile açıklar adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 valla hala nerden alcagıma karar vermedim ama önce bi vatana ugrarım yakın diye.fiyat cazip gelirse alır cıkarım.eğer cok kazık olursa kadıkoye giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 benim inventus dememin sebebi de ordan komisyon aliyor olusum degil, red in nubi bi profil cizdigi icin musteri hizmeti, gerek fikir ve satis sonrasi destek manasinda kalitelerini bildigim icin inventus. olasi problemlerinizi kendiniz cozemeyeceginizi dusunuyorsaniz bu faktoru goz onunde tutmakda yarar var. ustune bide vatan da genelde kredi kartiyla odemelerin daha avantajli olmasi gibi bi durum var, diger yerler nakitte daha bi guzellik yapabilir. nakit odeyecegin goz onune alinirsa gitmeden once donanimi bi mail olarak yaz heryere yolla derim. madem hala karar vermedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 abi işte şu evde yer açayım.bilg masası falan alıcam.onu koyduktan sora cıkıcam hepsini gezicem sistem olarak kafamda hiçbirşey yoktu.şu yazdıklarını bilmeden gitsem kesin saçma sapan bişi alırdım :) en azından şimdi alcagım şey belli.o bile yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 vatanın teknik servis ve satış sonrası desteği kötü baya. hiç tavsiye etmem o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar