Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

masaüstü pc tavsiye

Red

Öne çıkan mesajlar

inventus da gayet guvenilir bi yerdir, tavsiyelerine kulak vermeni tavsiye ederim ayni zamanda.

asagi yukari ne bekleyecegini ve max butceni de bildigin icin su konudan sonra korkmani gerektiricek bisey yok. daha ekonomik veya isine daha cok gelen bi donanim fikriyle karsilasabilirsin.

dedigin gibi kullanicaksan bilgisayari bu bile overkill bi makine cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya daha alamadım :)

odamda bilgisayar masası ve koltuk dizaynını oturtmaya calısıyorum.tv unitesi ve tv falan çok yer kaplıyor.

ama hesaplarıma göre monötüru boku püsürü klavyesi ile birlikte 1800 e geliyor fazla fazla hesaplayınca :)
Sosyal ağlarda paylaş

benim inventus dememin sebebi de ordan komisyon aliyor olusum degil, red in nubi bi profil cizdigi icin musteri hizmeti, gerek fikir ve satis sonrasi destek manasinda kalitelerini bildigim icin inventus.

olasi problemlerinizi kendiniz cozemeyeceginizi dusunuyorsaniz bu faktoru goz onunde tutmakda yarar var. ustune bide vatan da genelde kredi kartiyla odemelerin daha avantajli olmasi gibi bi durum var, diger yerler nakitte daha bi guzellik yapabilir. nakit odeyecegin goz onune alinirsa gitmeden once donanimi bi mail olarak yaz heryere yolla derim. madem hala karar vermedin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte şu evde yer açayım.bilg masası falan alıcam.onu koyduktan sora cıkıcam hepsini gezicem

sistem olarak kafamda hiçbirşey yoktu.şu yazdıklarını bilmeden gitsem kesin saçma sapan bişi alırdım :)

en azından şimdi alcagım şey belli.o bile yeter :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...