Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dönsün dünya...


Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Bir çıtırtı sesi geldi ayağımın altından önce,ardından bir kaç metal sesi,onları takiben bir kapı otomatiğinin sesi geldi...

Özgürdüm...Hiç bir şey umurumda değil...

"Müzik Ruhun Gıdasıdır" sözüne bir kere daha önem verdim,"Müziksiz çıldırtır herşey" diyerek.Canımın sıkıntısı,rüzgarı hissettiğim anda geride kaldı.Neden dedim..Bir bir benle illa ki uğraşmak zorunda kalan herkezi tarayarak aklımın bir ucundan geçirdim.Bir Korna sesi kafamı toparlamamı sağlardı..Yere uzanıp,herşeyi bir kenarda,bir asfaltta bitirmek isterdim gerçeğine oranla.Tepelerim,dağlarım,minik Shireım,mağaram neden bana bırakılmıyordu ki...Kırmızı ışığın 48 saniye geri saymasını beklerken,hayatında hiç kask takan insan görmemiş olarak nitelendirdiğim bir kaç insancık bana bakıp gülmeye çalışıyorlardı ağızlarından salyalar saçarak.Kırmızı ışığın yeşile dönüştüğü son saniyesinde,200 metre geride kalmışlardı mutlu mutlu.."Böyle insanlar" diye başlayan cümleciği bitirmedim,yarıda kaldı...
Bir kaç Gigabytelık Küfür ettim yine..Yeni küfürler geliştirmek,antrenman sırasında oldukca ilginçti...

Sol bacağımı sakatlayalı aylar geçmiş olmasına rağmen ağrısı ve bir şeyin orada olduğu uyarısı vardı.Yürek acısı gibi bir şey,daha kolay iyileşir mi? sorusunu yatırdım uzunlamasına olarak masaya.Ve "ikiside eşit basar" derken sağlığın herşeyden önemli olduğunu çıkardım temelden bir kere daha...Yürek acısı nede olsa bir kere değil,bir çok kereydi içeride..Eninde sonunda,sonuç kararda süper derecede eş bir şey vardı;İkisindede "bir şey orada" kalıyordu...

Rüzgarın sürekli başkalarının konuşmalarını taşıdığını düşünüp,her pedalımda,birinin konuşmasını duysamda,hepsinin içinde sadece rüzgarın sesini beğendim.Eskiden olduğu gibi..
Bir an rüzgar bitti,resim kaydı...Herşey kaydı..Altındaki toprak başta olmak üzere..Elimi sağdaki frenden çektim...

Eski yaz daha sıcaktı neden bilemiyorum.Belkide benim içimde kalan bir parça sıcaklıktan dolayı.Bu yaz ise,tamamen üşüyorum...Tamamen...Düşüncelerimden,kalbime,kalbimden,vücuduma kadar.Nefes alamıyorum soğuktan.Var kesin bir soğuk.Rampayı çıkarken bile ısınamıyorum...Her ne kadar meteoroloji "Mevsim normalleri" sözünü defalarca görsemde,ben donuyorum...Formamın fermuarını inişte kapamam gerek...

Duruyorum bir an...Dünyada duruyor...Herşey duruyor.O zirveden,bir çok ölümlünün göremiyeceği kadar güzel şeyleri görüyorum.Bir kere daha zihnime kazıyıp,bir kere daha "Ne kadar güzel" diyerek içimi çekiyorum..
Ve inişe doğru bir kere daha zihnim karışık...Ağlıyarak bakıyorum son kez..Bırakıyorum frenleri,dönsün dünya...

1.9.2004
Half"cant tell"Mumi[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 02 Eylül 2004 03:21 tarihinde demiş ki:
Teşekkürler yorumlar için...

*!Sahneyi süpürür*


mesajı yeni okudum tam bir şey yazacaktım ki mesajın altındaki ikinci mesajını gördüm ve vazgeçtim...

karşılık beklemeden paylaşmak gibisi yoktur...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet bunu bekler yazar ama 1 gün geçmiş ve kimse bişe yazmamış diye de sitem etmez ;)
etmemeli daha doğrusu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_-Sturm-_, 02 Eylül 2004 17:18 tarihinde demiş ki:
...okuyucudan bir tepki, bir yorum almak ister, iyi veya kötü şekilde...


benim yaptığım da buydu zaten, çelişkili bir yorum olmuş[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol Black dahil niye ki?
küfür mü ettim de ben hani sana bile getiriyorum
alemsim mumi

iyi ok süpermiş manyak güzelmiş, hiç kusursuz...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...