Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chrome vs youtube

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cigerim firefox un cidden sacma sapan bir sekilde yavaslaması nedeniyle chrome yukledim, hani hersey iyi hosta youtube videolarını ızleyemıyorum yahu?

sadece ses gelenzi goruntu yok.

bilgisi olan?
Mesaj tarihi:
flash player ı sil
regeditten de sil
sonra yüklemeden aç chrome u
youtube a falan gir
"hoop flash player yok şşt aloo yüklemem gerkeiyor" falan dicek
yükle

öle işte

ama kesinlikle regeditten de silmen gerekiyor
Mesaj tarihi:
nese

bilgisayarda önce adobe flash playeri sildim sonra google chrome'u sildim restart attım ilk google chrome'u kurdum youtube.com adresine girdi video açmayı denedim bana adobe yüklü degil dedi bende yükle madem dedim yükledi tekrar girdim youtube'a video izleyebilir haldeydi.
Mesaj tarihi:
firefox kendı kendı ınanılmaz yavaslamasaydı bende kurmucaktım chrome fılan ya.

15 sn de google mı acılır, netten fılan dııl yanı donma da dııl hani, o ff tekı donma sorunu dııl bu, oyle loading diyo mal mal.
Mesaj tarihi:
firefox bi aralar öyleydi
bende chrome'a geçtim
sonra chrome aynı duruma geldi
şimdi firefox ile opera karışık kullanıyorum
chrome'da kullanıyorum eski alışkanlık ama sıçana kadar.
o da max 10 dk.
Mesaj tarihi:
valla hic sorun yasamadım chrome kullanmaya basladıgımdan beri. sanslıyım herelde. minimalist olusu en cekici yanı benim icin. goruntulenen alan maksimum. firefox'ta tepesi cok kalabalık.
Mesaj tarihi:
Somon said:

nese

bilgisayarda önce adobe flash playeri sildim sonra google chrome'u sildim restart attım ilk google chrome'u kurdum youtube.com adresine girdi video açmayı denedim bana adobe yüklü degil dedi bende yükle madem dedim yükledi tekrar girdim youtube'a video izleyebilir haldeydi.

dedigin olmuyor aynen denedım, restarttan sonra youtube a girdim flash fılan ıstemıyor, fşash yuklemeye kalktıgımda zaten chromeda flash var dıyor adobe un sitesi.
Mesaj tarihi:
ya arkadaslar benım pc iyi, 12 gb rami var bi defa :p

yanı o yuzden bana hızlı olsun yeter fırefox ta olusan sorun baska bısı 3 saat ugrastım cozemedim.

donma vs yok, sadece loading cok uzun suruyor google a bile girerken..
Mesaj tarihi:
yok saka diil vallada.

en son sunu denedım, gene olmadı.

chromedan about:plugins yazıp flashı disable ettim, sora youtube a gırdım ıste flahs ıstedı ındırdım flashı fılan, fşash yuklu olmasına ragmen gene flash lazım dıyor..

tekrar chromedan enable ettım bu sefer flash lazım demıyor ama gene aynı ses var, siyah ekran videolarda.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

www.youtube.com/html5'dan bi gir
alttan join de..

oldu da bu, gecisi bisi mi nedir?

her videoda vs gecerlimi sorunum cozuldumu yani :)
Mesaj tarihi:
escape said:

toggie senin pc saglam galiba işlemci ram falan

yoo hp compaq. 2 sene once aldım. 3gb ram var, islemci de dual core 2ghz. cok acaip bisey degil yani, bugunun sartlarına gore dandik bile sayılır.
Mesaj tarihi:
flash yerine html5 olarak oynatıyorsun işte..

yakın bi zamanda bi codecpack bişi yüklemişsindir. bi sıkıntı olmuştur büyük ihtimalle flashlarda.

youtube çalışır böle ama diğer videolar sende çalışıyor mu şuan, break.com dailymotion vs.

bu sadece youtube üstünde çünkü.
Mesaj tarihi:
facebooktakı videolar filan acılıo, dailymotionda acılıyor.

ama bu flash işini nasıl cozucem bilemedim.. html5 daha yavas bu flashtan galba.
  • Yeni Oluştur...