Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

chrome vs youtube

Zegna

Öne çıkan mesajlar

nese

bilgisayarda önce adobe flash playeri sildim sonra google chrome'u sildim restart attım ilk google chrome'u kurdum youtube.com adresine girdi video açmayı denedim bana adobe yüklü degil dedi bende yükle madem dedim yükledi tekrar girdim youtube'a video izleyebilir haldeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

nese

bilgisayarda önce adobe flash playeri sildim sonra google chrome'u sildim restart attım ilk google chrome'u kurdum youtube.com adresine girdi video açmayı denedim bana adobe yüklü degil dedi bende yükle madem dedim yükledi tekrar girdim youtube'a video izleyebilir haldeydi.

dedigin olmuyor aynen denedım, restarttan sonra youtube a girdim flash fılan ıstemıyor, fşash yuklemeye kalktıgımda zaten chromeda flash var dıyor adobe un sitesi.
Sosyal ağlarda paylaş

yok saka diil vallada.

en son sunu denedım, gene olmadı.

chromedan about:plugins yazıp flashı disable ettim, sora youtube a gırdım ıste flahs ıstedı ındırdım flashı fılan, fşash yuklu olmasına ragmen gene flash lazım dıyor..

tekrar chromedan enable ettım bu sefer flash lazım demıyor ama gene aynı ses var, siyah ekran videolarda.
Sosyal ağlarda paylaş

flash yerine html5 olarak oynatıyorsun işte..

yakın bi zamanda bi codecpack bişi yüklemişsindir. bi sıkıntı olmuştur büyük ihtimalle flashlarda.

youtube çalışır böle ama diğer videolar sende çalışıyor mu şuan, break.com dailymotion vs.

bu sadece youtube üstünde çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...