Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 cigerim firefox un cidden sacma sapan bir sekilde yavaslaması nedeniyle chrome yukledim, hani hersey iyi hosta youtube videolarını ızleyemıyorum yahu? sadece ses gelenzi goruntu yok. bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 flash player ı sil regeditten de sil sonra yüklemeden aç chrome u youtube a falan gir "hoop flash player yok şşt aloo yüklemem gerkeiyor" falan dicek yükle öle işte ama kesinlikle regeditten de silmen gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 deniyim hemen kaybolma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 olmadı. fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 aynı sorun bendede vardı format sonrası seceba'nın banı açarsanız analtayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 nese bilgisayarda önce adobe flash playeri sildim sonra google chrome'u sildim restart attım ilk google chrome'u kurdum youtube.com adresine girdi video açmayı denedim bana adobe yüklü degil dedi bende yükle madem dedim yükledi tekrar girdim youtube'a video izleyebilir haldeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yani, ben de bunu demiştim az önce. bu arada chrome sıçtı bende facebook'u abuk subuk açıyor. firefox forever abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 firefox kendı kendı ınanılmaz yavaslamasaydı bende kurmucaktım chrome fılan ya. 15 sn de google mı acılır, netten fılan dııl yanı donma da dııl hani, o ff tekı donma sorunu dııl bu, oyle loading diyo mal mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yap dedigimi olmazsa başka bir şey sölücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 valla bende de facebook problem yapmisti, cachei sildim gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 firefox bi aralar öyleydi bende chrome'a geçtim sonra chrome aynı duruma geldi şimdi firefox ile opera karışık kullanıyorum chrome'da kullanıyorum eski alışkanlık ama sıçana kadar. o da max 10 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 valla hic sorun yasamadım chrome kullanmaya basladıgımdan beri. sanslıyım herelde. minimalist olusu en cekici yanı benim icin. goruntulenen alan maksimum. firefox'ta tepesi cok kalabalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 toggie senin pc saglam galiba işlemci ram falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 chrome çok eksik ama kullandığım laptop çok süfer olmadığı için mecbur kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Somon said: nese bilgisayarda önce adobe flash playeri sildim sonra google chrome'u sildim restart attım ilk google chrome'u kurdum youtube.com adresine girdi video açmayı denedim bana adobe yüklü degil dedi bende yükle madem dedim yükledi tekrar girdim youtube'a video izleyebilir haldeydi. dedigin olmuyor aynen denedım, restarttan sonra youtube a girdim flash fılan ıstemıyor, fşash yuklemeye kalktıgımda zaten chromeda flash var dıyor adobe un sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ya arkadaslar benım pc iyi, 12 gb rami var bi defa :p yanı o yuzden bana hızlı olsun yeter fırefox ta olusan sorun baska bısı 3 saat ugrastım cozemedim. donma vs yok, sadece loading cok uzun suruyor google a bile girerken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 sorun belli flashtan ama nasıl oluyoda somon ve benim dediklerimden sonra olmuyor onu anlamadım bi de 12 gb ne ya :/ şaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 www.youtube.com/html5'dan bi gir alttan join de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 yok saka diil vallada. en son sunu denedım, gene olmadı. chromedan about:plugins yazıp flashı disable ettim, sora youtube a gırdım ıste flahs ıstedı ındırdım flashı fılan, fşash yuklu olmasına ragmen gene flash lazım dıyor.. tekrar chromedan enable ettım bu sefer flash lazım demıyor ama gene aynı ses var, siyah ekran videolarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 dasaaa said: www.youtube.com/html5'dan bi gir alttan join de.. oldu da bu, gecisi bisi mi nedir? her videoda vs gecerlimi sorunum cozuldumu yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bu arada dasaa, azıcık daha yavas yukluyo galba bu html 5 te videolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 escape said: toggie senin pc saglam galiba işlemci ram falan yoo hp compaq. 2 sene once aldım. 3gb ram var, islemci de dual core 2ghz. cok acaip bisey degil yani, bugunun sartlarına gore dandik bile sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 flash yerine html5 olarak oynatıyorsun işte.. yakın bi zamanda bi codecpack bişi yüklemişsindir. bi sıkıntı olmuştur büyük ihtimalle flashlarda. youtube çalışır böle ama diğer videolar sende çalışıyor mu şuan, break.com dailymotion vs. bu sadece youtube üstünde çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bazı vıdeolar acılmıo youtubeda gene. denıyım hemen dailymotion vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 facebooktakı videolar filan acılıo, dailymotionda acılıyor. ama bu flash işini nasıl cozucem bilemedim.. html5 daha yavas bu flashtan galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar