Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Böyle bildiğiniz bir site var mı ? 2 kiloluk mamaya 50 kagıt veriyorum yurtdışı fiyatları 10 kilosu 100 liraya falan geliyor nerdeyse.türkiye ye gönderen bildiğiniz kullandıgınız bir site var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hangi mamayı kullanıyorsun merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 royal canin british shorthair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bi an pahalı gibi gelmişti de bende 37 lira veriyormuşum hills prescription diet c/d ye büyük boy alınca biraz daha ucuza geliyor aslında ama o da zor oluyor bulması taşıması falan. 10 kg paketler mesela 130a falan geliyordu sanırım. büyük pet shoplar belki getirebilir sipariş üzerine. yada mamanın ithalatçı firmasını arayıp sormak lazım böyle 10-15 kg paket getiriyormusunuz nerden temin edebiliriz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Red HAziran ayından itibaren ihtiyacın olursa yurtdışından mama, benimle iletişime geçebilirsin. Getiririm sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Rot takip edicem buraları getirebildiğinde haber verirsen ben de isteyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Royal canini senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 abi zor olmasın 10 kiloluk şey hani ordan kargoya falan versen tamamda yanında getirmek zor iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Kargoya da verilir. Nası isterseniz. Siz kontakta kalın, Haziranda ordayım inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar